Minederin Arkadaşlar 15 haftalik hamileyim kendimi tartiyorum ayni kilodayim sizce normalmi istahimda iyi bulantim da yok
anneadayi33 Minederin dördüncü aydan sonra alırsınız ben dördüncü aya kadar vermiştim bulantıdan dolayı bulantı geçince açıldı iştahım kilo almaya başladım
ug_fa-3diplomalianne Minederin ben 32+4üm 6 kilo aldım ama bebeğimin boyu ve kilosu iyi sağlığı yerinde 🥰
Minederin ug_fa-3diplomalianne doktorda bana dedi hersey iyi saglikli hatta cok hareketliydi de ama ne bileyim icime kuşku düştü
Nurgullmom Minederin Evet normal ilk başlarda kilo alımı olmamasi iyi zaten bebeğin gelisimi iyiyse kontrollerinde problem olmaz. Ben 12den sonra yavas yavas almaya başladım şimdide hızlandı cok iştahlandım 🙄🙄
Buketkucuk Minederin bende 16-17.haftalarımdan sonra hızla kilo almaya başlamıştım o haftalar da almamanız normal
Hatice68 Minederin 3 trimester de almaya başlıyorsun canimm ben oule oldum 30 lu haftalarda bi anda almaya başlıyorsun bebis senden beslenmeye başlayınca sen daha çok acikiyosun 🙈
Zhraaltun Minederin kizlar yaomayin biz kilo aliyorz die dert yaniyorz ne guzl almiyosunuz iste bebek saglikli hem🙄😀😍
Hatice68 Minederin kuzum 12 haftadan sonra anneden beslenmeye başlar diye biliyorum ama yinede yanlış bilgi vermek istemem