Damlahtp Cbgrnk merhabalar bende 37 haftalığım belirtileriniz nelerdi nasıl anladınız birde doğuö nasıl olucak acaba
Cbgrnk Damlahtp doğum için henüz bişey konuşmadık nasıl olcağıyla alakalı, benim geceden başlayan sırt ağrım vardı ben doğum sandım, sabah ılık duş dinlenme vs geçmedi, ateşim yükseldi akşama doğru, 38 ateşle gittim öyle belli oldu
Karamellatte Benimde iş yerinde çıktı çok tedirginim dünden beri boğazım ağrıyor burun geniz akıntısı ve kulak ağrısı var henüz test yaptırmadım ama belirtileri bunlar gibi olan var mı acaba? Korona da kulak ağrısı duydunuz mu hiç
Merveclkbs Karamellatte evet benim kulak ağrım var ve pozitifim.İlk başta böyle başlamıştı bende de, şimdi diğer belirtiler de eklenmeye başladı hergün.
badecanisik Ezg19 sağol canm sağlıkla alalm kucaklarımıza inşallah. Pazardan beri hastayımsalı günü teste gittim bu yüzden 3. Günüm karamtinadaki…
Karamellatte Tugba6336 hadi yaa test yaptırmaya o kadar korkuyorum ki o korona psikolojisine girmeye bir iki gün kendimi evde gözlemleyip bakicam bi
SvgO tonbikinannesi kuzum inan neye göre bende bilmiyorum bana kadın doğum doktorum verdi takipli olduğum. Yoksa virüsten dünya bihaber yani kimse tam olarak ne iyi geliyor bilmiyor sadece gördükleri vakalardaki olumsuzluklara istinaden önlem almaya çalışıyorlardır diye düşünüyorum
22_07_18 Cerensnl çok geçmiş olsun 23 haftalık hamileyken covid oldum zor geçirdim inşallah siz hafif atlatırsınız bol bol limon yiyin su için limonu ihmal etmeyin kan sulandırıcı özelliği var kan pıhtılaşması olmasın biraz ağırlaşcak olursanız direk hastaneye gidin beklemeyin ben 12 gün evde geçirdim daha da ağırlaştım hastaneye gittim 4 gündür yattım hastanede inşallah siz hafif atlatırsınız ağrı olursa parol at hiç korkma ben atmadım bebeğe zarar olur diye keşke atsaydım asprin de kan sulandırıyor bebe asprini mı normal asprin mı bilmiyorum benim kan pıhtılaşması olmuş doğum doktorum keşke asprin kullansaydın yada kan sulandırıcı iğne yapsaydın dedi 10 gün iğne yapmıştım ama yeterli olmamış sakın eve geçiriym diye ihmal etmeyin ağır geçirirseniz hemen doktora gidin ben geç gittiğim için çok pişman oldum 😔 rabbim şifa versin inşallah
22_07_18 Tugba6336 öksürüğün artarsa hemn hastaneye git hava verirler hamilelere antibiyotik veriyorlar o toparlıyor ben öksürükten mahvoldum ciğerlerim sökülecekti idrar kaçırıyorum sanıyordum öksürdükçe sızıntı vardı meğersem çocuğun su kesesi delinmiş çok kötü şeyler yaşadım covid yüzünden başkası yaşasın hiç istemem nolur ihmal etmeyin 😔
Minnakkkk Gamzeli16 bize de öyle dediler ilk yeğenim pozitif çıktı onunla birlikte ablama yapıldı belirtileri daha fazlaydı ama o negatif çıktı kuluçka süresini tamamlamış olabilir birkaç gün sonra geçmezse tekrar yaparız dediler su an bende öksürük başlayınca tedirgin oluyorum
Hazalmsr Tugba6336 bende 6.7 haftalıkken kovit olmuştum haliyle ilaç tüketemiyoruz bol bol portakal ve greyfurt limon sıkıp içtim ve vitaminlerimi kullandım gecti allahıma şükür
22_07_18 Cerensnl ıhlamur kaynat içine çay kaşığı ucuyla zencefil tozu at bal ile tatlandır iyi geliyor son zaman bununla baya rahatlıyordum ben
Feyza11 Cerensnl ben hastaneye gittiğimde özeldi şüphelendikleri için covidle ilgili kan testleri yapılmıştı e nabızdan gördüm bende d dimer diye geçiyor ama genelde covid pıhtı oluşturabiliyor ondan kontrol amaçlı kullandırdı doktorum
Minikavokadom Muratnannesi bende hemşireyim 24. Haftada ayrılma izni veriliyor siz baştan itibaren mi çalışmadınız acaba