ElifLaren Doğuma 10 gün kala korona olursa nasıl bir doğum bizi bekliyor deneyimleyen var mı yada bilgisi olan?
Oglumveben34 ElifLaren zorunlu sezaryen oluyormuş covid pozitif olunduğunda burda bi doktorun canlı yayınında dinledim, bazı özeller kabul etmiyormuş devlete yönlendiriyormuş.
Burcu1989 ElifLaren hic bir problem olmuyor arkadasim covid’inin bitmesine 2 gun kala dogum yapti ama problem olmadi.. kotu dusunmeyin ki hersey cok guzel olsun 🌸🌸
Oglumveben34 umran1312 10 gün, test alındığı günde dahil ediliyor buna. Örneğin pozitif çıktığınızı öğrendiniz o gün 2.gününüzde olıyorsunuz
Bibebisgordumsanki Fasulyemibeklerken oksapar kullandim ama test yaptırmadim acilde yazdirip almıştım doktorum onerince
Bademmmm Oglumveben34 aynen öyle kardeşim yazdığı şeye bak ya insan bunu buraya nasıl yazar zerre düşüncesi yok
Oglumveben34 Bademmmm yani çok kötü hissettim o yorumu gördüğümde. Herkes birbirine burada moral verirken stres yapma derken, hem çok şaşırdım,hemde çok üzüldüm bu yorumu yapan kişi adına.
seyram Tubabu Allah aşkına bunu buraya yazmasaydınız en azından. Burda hamile ve kovit liler moral alıyoruz moral veriyoruz. Gerçekten beynimden vurulmuşa döndüm. Neden yani?
Loveme Cerensnl bilmiyorum yazıldı ama eğer öksürük şikayetiniz varsa kuru inciri süt ile kaynatıp içip yerseniz göğsü baya yumuşatıyor ve öksürüğü kesiyor
Caglaokan76 badecanisik covid döneminde dış eti kanaması yaşayan var mi kızlar 2 3 gündür ufak ufak kanıyor kuruyor kan normal mi sizce ?
badecanisik Caglaokan76 covidle alakalımı bilmiyorum ama hamilelikte normal diye biliyorum. Bende olmuyor burnumda kanama oluyor sadece. Oda covidden öncede vardı ilk gebeliğimdede oldu burun kanaması diş eti kanaması aşırı dğeilse normal..
Minesimsek12 Cerensnl bol bol limonlu çay icc papatya çayı iç kış çayı iç zencefil bal limon muhakak iç
Nurayademir Tubabu şimdi bunu söyleyerek iyi mi yapdın cogu kişinin okuyan moralını bozdun bn de dahl iyi olan bravo yani tebrk ederım sni gurur duy yapdıgınla