Oglumveben34 merhaba eşinizin covid olduğunu ondan size bulaştığını söylemişsiniz nasıl oldu acaba anlatır mısınız benim de eşim covid bugun 9. Günü, bana ilk gün eşim pozitif cıkınca test yapıldı negatiftim, evimiz dublex her şeyi ayırdık birbirimizi hiç görmüyoruz. Eşim sadece sabah benden erken kalktığı icin mutfakta kendine kahvaltı hazırlıyor onu da 3M maske ve eldiven kullanarak camlar açık şekilde yapıyor, ben zaten mümkün olduğunca az şeye dokunsun diye bardak çanak vs hazırlıyorum ona. Eşim çok iyi 1 günü kaldı yalnız bende dün akşamdan beri bir hapşırma var sanki alerji olmuş gibi, burnumun bazen sağ bazen sol tarafı tıkanıyor ve ara ara hapsırık geliyor, baska hiçbir şeyim yok bundan başka. Bu kadar gün sonra bulaşmış olabilir mi ? Ya da ilk gün bulaşıp 9 gün boyunca belirti vermemesi mümkün mü ? Sizde ne zaman başladı belirtiler ve ne gibi şeyler oldu, tam eşiminki biterken benimki başlayacak diye korkuyorum umarım evi havalandırmadan dolayı üşütmüşümdür tat koku hissiniz falan var mı biraz uzun oldu kusura bakmayın..