gozde2255 Birde arkadaşlar kan sulandırıcı iğne demiş çoğunuz. Fakat bana doktorum hiç bahsetmedi bile bundan. Yarın 10. Günüm. Hiçbir şey kullanmadım normal var olan vitaminler, Magnezyum birde sadece ishal için maflor plus o kadar.
senell gozde2255 bazı doktorlara sormadan hatırlayıp da yazmıyorlar. Siz tavsiye eder misiniz diye sorun. Önemli bir konu.
Mne_Serra Cerensnl merhaba öncelikle cok gecmiş olsun. Ben bol bol sarımsak sogan limon portakal ve sirke tükettim su icmeyide ihmal etmedım eğer ağrın olursa bır tane parol içebilirsin dedi doktorum ama dayanılmaz ağrı yada kanama olursa bekleme 112 yı cagır demisti umarım sende bebeğinde sorunsuz sekılde atlatırsınız ♥️🙏🏻
Cerensnl Mne_Serra çok teşekkür ederim inşallah şuan dediklerine hep dikkat ediyorum kan sulandırıcı iğne dediler bana sen kullandın mi peki
badecanisik SudeSelennnn refakatçi falan alıyorlarmı doğumunuz başladıysa. Bide hep mi devlete gidiyordunuz toksa covid oldunuz diyemi gitmek zorunda kaldınız..
SudeSelennnn badecanisik doğumum daha başlamadı. Hep devlete geldim bir aksilik olmadığı sürece de özele gitme taraftarı değilim. Bebeğim gayet sağlıklıymış. 2000 gr olmuş ve doğum pozisyonu almış açılmam yok doktorum normal doğum olacağını söyledi hayırlısı bakalım 🥰
badecanisik SudeSelennnn çok güzel adınıza çok sveindm sağlıkla sorunsuz alın kucagınıza bebeğinizi🙏🙏🙏hangi şehir hangi hastanedesiniz belki birilerine yardmcı oluruz devlet hastanesinde herkes sizin gibi şanslı olmuyor…
archmom Melek1980 10 vardı evet bitirdim daha vurulmadım. Doktorum gerek görmedi canım 🙏🏻 Çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻
Flower3 MehtapDemir3510 canım bende aynı durum oldu ama eşim kendimi halsiz hissediyorum dediği anda be olur ne olmaz diye odaları ayırdık, 2 gün sonra testi pozitif çıktı. Eşim hamile aynı evdeyiz diyince gelen kişiler benden test aldılar kapıda negatif çıktım . Sende kapıdan test verebilirsin hamileyim diyince geliyorlar sonuçta temaslı sayılırsın . Eşin rahatsızlanınca mesafe koydun mu yakın mıydın ? Sende belirti var mı
MehtapDemir3510 Flower3 Gelenler test yapmadı bana o kısmı bende anlamadım uzak dur vs. Dedi rahatsızlandıgında Mesefa koymadık bugün öğrendik bugün mesafeliyiz hiç bi rahatsızlığım yok şükür
Edacan2019 Cerensnl bende 34+3 üm.üç gündür felaket başım ağrıyor boynum ağrıyor. Eşimin iş yerinde yanında çalışan arkadaşı pozitif çıktı.bende korkuyorum acaba bizede geçmiş midir😭
Cerensnl Edacan2019 olma ihtimali var en azından test yaptırın ki eşinde sana bakabilsin eğer pozitifsen sağlıklı beslen şu sıra çok birde korkma stres çok etkiliyo insani
ozydm Arkadaşlar kuru öksürüğüm başladı öğleden sonra şimdi arttı başka belirti yok böyle başlayan var mı? Yani terleyip üşütme ihtimalim de var ama korkudan uyuyamıyorum 🙁
Oznur2z1 Esma21 geçmiş olsunnbende aynıyım artık öksürürken karnım acıyor limonlu ıhlamur meyve yiyorum sürekli bal şimdi tereyaglı pekmez yaptım ama geçmiyor drumada söyledim bogaz spreyi verdi onu sıkıyorum son 19 günüm kaldı evden dısarı adım atmıyorum aylardır
Sevdalianne Oznur2z1 bol su için. Ben de öksürük icin denemedigim kalmamıştı karantinam bitince bile 2 hafta kadar devam etti doktora sordum sadece bol su ic dedi ve gerecketen su icerek öksürüğü bitirdim
Esma21 Oznur2z1 vala bana sprey bile vermediler ya sadece sürekli ılık limonlu su içip dinlen dediler Allahım inşallah tez vakitte geçer gider şu hastalık
honeyland Tugba6336 bende 5 haftalıkken yakalandım covid e 10. Günde test verdim pozitifim bol C vitamini al ve su iç Allah’ın izniyle atlatırsın
Tugba6336 honeyland dün acillik oldum. Kötüye gidiyorum sanki. Anlamadım duanız da bana da yer verin ❤
Mne_Serra Cerensnl yok canım ben kullanmadım ama benle bir geciren bır arkadasım vardı oda hamıleydı o hem hastanede yattı hemde kan sulandırıcı kullandı
Cerensnl islimkry biz eşimle ayirmadik cunku benim yanimda ateşimi kontrol etmesi gerekiyordu tabi siz kendiniz tercih ederseniz ayirirsiniz
Semy Eminkoo bende 5 haftalığım aynı şikayet bendede var ek olarak kasıklarımda ağrıyor. Doktorum yatıp dinlenmeyi herhangi birşeye zorlamamayı tavsiye etti
Eminkoo Semy kasıklardaki agrı kese büyüyüor dedi doktor bel agrım yoktu oyüzden sormadım ama oda geçiyo sanırım