Kızlar geçirenleriniz kaç günde geçirdi. 10 gün sonra otomatik olarak hes uygulamasında izolasyon kalkıyor 10 gün sonra iyileşmiş miydiniz ? Ben covid değilim ama eşim covid 1 hafta oldu benim testim negatif çıktı zaten iyiyim hiçbir belirtim de yok bugun 7. Günümüz ama eşimde hala günde bir defa ateş oluyor 37-37,7 arası genelde, ve cok hafif öksürüğü var hiç artmadı öksürüğü cok cok az gıcık tutmuş gibi, bir de bazen terliyor anlamadım 7 gün oldu hala bir iyileşme yok gibi tat koku zaten yok o hadi sonradan yerine geliyor onu geçtim ama hala günde bir defa ateşlenmesi bazen terlemesi ve hafif öksürüğü beni korkutuyor bu arada ben de sağlık personeliyim ama çalışmıyorum koronadan dolayı eşim olunca bu hastalığa da pek aşina olmadığım icin resmen bildiğim her şeyi unuttum diyebilirim çok korkuyorum iyileşmeyecek diye. 10 gün sonunda hes uygulaması iyileşti gösteriyor otomatik ama ya iyileşmezse diye korkuyorum sizce kalan bu 3 günde iyiye gider mi yoksa çoktan iyileşmesi mi lazımdı bazı şeylerin geçiren arkadaşlar yardımcı olur mu lütfen cok endişeliyim