HanifeA 18+5 haftadayım. Mide yanması gibi garip bir durum var. Ne yesem dokunuyor sanki. İlk kez oldu 2-3 gündür var. Ne tavsiye edersiniz? Mide yanması yaşayanlar neler yapıyor
ikincimucizemmmm HanifeA süt tavsiye ederim cnm en azından geçici yardım ediyor bendede başladı öyle geçiştiriyorum
Bbcln2913 HanifeA canım o haftalarda başlıyor doğuma kadar devam ediyor. Ben de öyleyim şimdi yemekten kalktım yemek borum dahil cayır cayır yanıyorum. Eskiler buna çocuğun saçı çıkıyor derler 😂 rahmin büyüdükçe midene baskı yapıyor bu sebeple mide kapakçığın açılıp kapanıyor sebebi bu
Dnz_yksr HanifeA vallaha migdeyle ilgili her sorunu yaşıyordum 31 haftalik oldum bulantim bile vardi doktoruma soyledim migde koruyucu ve gaviscon verdi daha rahatım suan
HanifeA Bbcln2913 doğuma kadar mı😭 ilk başlarda yediğim bir şey dokunuyor zannettim ama ne yesem dokunuyor resmen😁
Didemmsss Benim 11. Haftada başladı ta ki 15. Haftaya kadar ilaç içtim süt içtim salatalık ayva her şeyi denedim geçmedi sonra maden suyu iç uyumadan önce dediler çok şükür içtiğimden beri daha hiç yanma olmadı
Buketkucuk HanifeA bana ılık süt, soda, muz ve kahve iyi geliyor ama benim midem çok nadir yanıyor. Herkese fayda etmeyebilir yazdıklarım ama bana etmişti bir deneyin isterseniz 😬🙏🏼