Fatma_demirrr Merhaba anneler midem bulantım için doktor prilam Dr yazdı eczaneden eşim aldı nasıl kullanacağım hakkında bilgi vermemiş. Siz nasıl kullanıyorsunuz, günde kaç tablet alıyorsunuz.
Minemine Fatma_demirrr bana sadece gece yatarken 2 tane almamı söyledi doktor. Reçeteyi okuyunca gündüzde oluyorsa eğer gündüz bir gece 2 şeklinde yazıyor. Ama aşırı uyku yapıyor ben resmen başımı kaldıramıyordum uykudan bıraktım .
Mlk8 Fatma_demirrr gece yatmadan ac karnina 2 tane alacaksınız.sonra 2.Gece de ayni şekilde 2.gecenin sabahında bulantinyine olursa 1 tane de sabah alabilirsiniz içinde zaten gün gün kullanisi yazıyor doktor da ayni şekilde kullanım oneriyor
ikincimucizemmmm Fatma_demirrr gece yatmadan iki tane alın sabah rahat uyanırsınız aynı zmnda gün içindede çok bulantı olursa bir tane daha alabilirsiniz 15 haftalık oldum her akşam içiyorum bulantım geçmedi
Mhrbnbz_1 Fatma_demirrr kuzum ben kullaniyorum yatmadan once iki tane yutuyorum gun boyu o sekilde rahatim
HanifeA Gece yatmadan 2 tane içiliyor. Mide bulantısına çok iyi geliyor ama bende çok kafa karışıklığı yaptı. Ne zaman içip yatsam geceleri hiç rahat uyuyamadım garip garip haller oldu. Zaten yan etkileri arasında kafa karışıklığı bilinç bulanıklığı yazıyordu. Bıraktım yarı da icemedim.