Merve1996 Kızlar denize gittik.Eşim ve arkadaslarimiz.Bitane cocuk lari vardi 2 yasinda neyse ben zaten yuzmeyi bilmiyorum.Eslerim surekli yanimizdalardi.Derin yerde degildik ayaklarimiz yere basiyordu.Neyse iste sular yükseldi bir sürü insan bagirmaya basladi.Eslerimiz yuzmeyi biliyor ama bizi kurtarmaya calisirken onkarda zorlandi Allahtan insanlarda vardi yetistiler hayat film seridi gibi gozumuzun onunde gecti resmen hersey bitti dedim son anda kurtulduk denizden ciktik ama ölenler var ilk defa basimiza geldi
1987gokce Merve1996 aa çok geçmiş olsun Nerede başınıza geldi bu olay plajda sahil güvenlik yok muydu? Sakin olmaya çalış canım uzaklaşın ortamdan.
Hanif Merve1996 çok geçmiş olsun canım denize girdiğiniz yerler olabildiğinde sığ olsun. Yani bi anda derinleşen yerlerde kesinlikle denize girmeyin dalga sizi az sürüklese ayaklar yerden kesilir Allah korusun. Nerde oldu bu olay acaba?
Sumeyyye Geçmiş olsun allah yaşatmasın bi daha. Yüzme bilmiyosan denize girmekte cesaret işi biraz😄 derin olmasa bile bi dalgaya bakar yani seni alması. Dikkat et allah korusun
Merve1996 Sumeyyye Sumeyyye canik ben ailemlede gidiyorum surekli derine gitmiyordum bisey olmuyordu bide dalga yoktu dalgada sonradan cikti ilk defa oldu bilemeyiz nolacani bilmiyoruz diye girmicez diye bisey yokki sadece derine gitmessin olur biter.ama cok sukur verilmis sadakamiz varmis
Merve1996 1987gokce adana karatasa gitmistik gunu birlik normalde mersine gidecektik hamileyim diye yol uzundu gitmedik tadımlık gitti olacagi varmis demekki. Sonradan herkesi cikardialr denisden
1987gokce Merve1996 ay canım benim bi hastaneye uğrayın çok korktuysan bebeğine de baksınlar Allah korumuş sizi.
Merve1996 1987gokce yok biseyim canim sagalasin denizdede hareket ediyordu olay sonrasida geziniyordu karnimda cok sukur
Merve1996 Hanif adana karatasta canim zaten tepkinliydik emin ol birden su yukseldi ayaklarimiz sudan kesildi cocuklugumdan beridir giderim hic boyle bisey yasamadim bitti hersey dedim ölücez dedim suda bogulurak olmek cok kotu bisey Allah korusun