Birkiz aannepandaa Bende kiloluyum sorma yaş ne olacak her doktorda tedirginlik ne dcek kaç kilo aldim
aannepandaa Birkiz ben 33 yaşındayım.. hamilelik Or bir süreçmiş onu anladım. Çünkğ her seferinde başka birşeyin stresi var. Testti jalp atışıydı hareketşydi vs. Ama sonu güzel olacak inşAllhh.
Prenseslerannesi34 NAZ2333 Cihazla ölçüm nasıl yapılıyor önce ac bakıyoruz tokluga ne zaman bakıyoruz ? Doktorum istersen evde kendin ölç bir kaç kez ona göre yükleme yaparız dedi
NAZ2333 Prenseslerannesi34 sabah kahvalti oncesi ac olcuyorm kahvaltidan bir saat sonra tokluğu olcuyorm
Alinamoms Birkiz glikoz alıp mı ölçtürdünüz ben tam anlamadım.? Bu şekilde olmuyor ama şeker yüklemesi.
Birkiz Alinamoms hayır hıc bısey almadım bır gun sabah aç karnına gıttım diğer gün tok karnına gıttım doktorum öyle uygun gördü ılk gebeliğimde seker yuklemesı yaptırdım sıkıntı cıkmadı bunda gerek yok böyle bakalım olmazsa yukleme yaparız dedı
Birkiz Aleyna_kpln açlık tokluj şekerine baktırmak istiyorum dıyorsun aile hekimine. Seker yüklemesi yaptırmıyorsan böyle gerek görüyorlar
[silindi] Birkiz doktorun söylemedi mi zaten tahlil sonucunu sana nası geldi anlamadım telefon açıp sormuştum ben sonucum geldi mi diye o da evet sınırda demişti senin değer bnmkine göre çok çok iyi hiç korkma
tonbikinannesi Sancar mrb ben sağlık ocağında 50 mg yükleme yaptırarak bakıldım değerlerim normal çıktı ama devlet hastanesinde ki hekim 75 mg öneriyoruz biz dedi benim gibi olan var mı bir daha mı yaptırmak lazım