Halimehacin Kızlar 20. gündeyiz az önce meyveli yoğurt yaptım verdim mesela 3 çay kaşığı kadar zor yedi. uykusu var uyuyamadı mamayi verdim içti öyle uyudu. Normal mi bu durum ne zaman doyacak kadar yemeyi kabul eder
Elfffcnnn28 Halimehacin valla benim oğlan 16 aylık oldu hala meyve püresi haricinde bisey yediremiyorum rahat rahat zorlayınca da kusuyo aylarca doktorlarda gezdim yapacak bisey yok
Busbushatun Halimehacin canım yogurtla zaten doymaz aksıne meyvelı ıcını bayar normal mama ıstemesı sebzelere gectıgım zaman anlıcaksın asıl farkı bıde adı ustunde ek gıda yanı besınlerle doymasından zıyade alısması tanıması onemlı endıselenme🌸
YagmurAnnesi Halimehacin ben kızıma sadece yoğurtla başlamıştım sonra da su ile irmiği haşlıyordum için meyve rendeliyordum çok az da pekmez koyuyordum çok severdi
Sevimli96 Halimehacin 20 günlük bebeğe neden yoğurt vermek istediniz ki sütünüz yeterli gelmiyorsa mamayla destekleyeblrsnz bebeğin sindirim sistemi bu zamanda tolere etmez bunları
Elfffcnnn28 Halimehacin yok canım 1 ay zor emdi sonrası hep sıkıntı oldu ne yedireceğimi bilemiyorum aç kalıyo diye deliriyorum Allah kimseyi bizim gibi yapmasın valla
Halimehacin Sevimli96 yanlış anlaşıldı sanırım başlıkta belirtmiştim ek gıdaya baslayali 20. Gun🤗 20 günlük bebege istesemde veremem zaten yemez 🙈
YagmurAnnesi Havuç (yarım) bal kabağı (küçük bir küp) patates (yarım) tavuk suyu veya et suyu yarım çay bardağı mercimek bunları pişirip blendardan geçiriyordum püre kıvamında sevmişti bunu da
Gull_94 Halimehacin once pure tarzı verdımpatates havuc vs ayına gıre yoyebılcegı besınlerı bakın ınt den veya cocuk doktrna sorabılırsınz meyvelerı yıne oncr pure gb yaptm sonra kendı elıne verdım gozeterek bu sekıldr alıstı zorlk ysamadık hıv alısırken ılk bı ay zaten tadımlk gbı ılerleyn doyana kadr degl tadkarına bakmaları yetıo yanı o uc kasık bebege yetıo sonradan artıyo olcusu