seymaveminik Merhaba kızlar 9+1 im ve doktor konusunda kararsızım 🤦♀️ Bayan erkek diye bir ayrımım yok şu anki doktorum erkek ve bayanda daha rahat eder miyim diye aklımda bir soru ☺ Fikirlerinizi bekliyorum 🤰🏼
1PrensAnnesi seymaveminik hayırlı olsun evladınız... benm doktorum medicalpark ta doç.dr.hatice ender soydinç cnm Çokta memnunum tavsiye ederim ayrıca sankoda yrd.doç.dr.esra özkaplanda çok iyi bi doktor hatem hastanesinde de nazire hanım var ilgili bilgili
Yeniannee seymaveminik cnm bende ncr hastanesi hamit soysal a gidiyorum bende 10+5 oldum cok memnunum tavsiye ederim
tbcnblt seymaveminik canım bende Hatem Hastanesi'nde ilk olarak nazire hanima gittim şuanda doğum izninde kendisi. Böyle olunca ben de ayni hastanede Yılmaz gencoya gidiyorum. Alanında iyi bir doktor ama çok hastası olduğundan baya bir yoğun. Sırada çok bekleniyor.
SimgeAydn Bende bugün 29. Haftamdayım. Akademi hastanesinde arif yılmaz beye gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim. 😇😇
Tugcecantfn SimgeAydn Merhaba 9+6 olduk bizde devaya giidiyorum cevdet oksuzlerdi vajinal muayene olarak bakti bikere cok utandm emine suata gectm smdi cok memnunum neresindensiniz gaziantepin🤗
Icimdekimucize tbcnblt bende aynı şekilde ilk nazire hanmdi o gidince yılmaz beye geçtim siz kalcakmisiniz yılmaz beyde yoksa nazire hanım gelince ona devam mı
SemraBayraktarAkbas Merhaba kızlar bende 1 ay 4 günlük hamileyim belimin altında bir ağrı var yatarken otururken sürekli ağrıyor normal mi
tbcnblt Icimdekimucize ben kalacam canım. Sürekli doktor değiştirmek istemiyorum. Zaten nazire hanım Nisan gibi gelecek diye biliyorum. O saatten sonra değişiklik bana biraz zor gelir. Yılmaz gencodan da memnunum. Tek şikayetim çok yoğun olmasi
busra55can61 Kızlar konuyla hic alakası yok ama Şahinbey nasıl bi yer.? Kardeşimin usta birliği orası çıktı yari gidecek Allah nasip ederse.
SimgeAydn busra55can61 şahinbeye bağlı binevlerdeyim. Bence güzel merkez yani. Ve eşim asker 😂 belki eşimin askeri olur 😂
Tugcecantfn busra55can61 Guzel canm sahinbeyde guzel sehitkamilde allahm bahtini acik etsin 😊cabuk kavusursunuz ins