Cansum1 Kızlar kıyafetlerimizi bugun yıkıcammmm yarına ütüsü herşeyi tamamlamış olurum hemsıreye ne vericem minikom için?
MasalAlparslanMom Cansum1 ilk hazırlandığında yıkanmadığı için 11li düz penye bi hastane çıkışı koydum zaten tğm parçaları içinde oluyo şapka eldiven gibi. Ekstra çorap koydum kese içinde verilecek. Benimde doğum yapanlara sormak istediğim bişey vardı burda belki denk gelip cvp veren olurda sizede lazım olacak bir bilgi olduğunu düşündüğüm ilk bezini de bizmi koyalım orda hallediliyomu hastane tarafından. Yada ben koyayım ister kullansın ister kullanmasınlar gibimi düşünsem
aesma Cansum1 ben lcw den 6lı takım aldım onu vericem içinde kısa kol zıbın, patikli alt, uzun kollu üst, şapka, önlük ve battaniye var 😊
SevgiSungur Ben alt üst takım koydum şapkası eldiveni zıbın koydum battaniyesini koydum bir tane bez koydum içine 😊
Ynccelik SevgiSungur bende aynısını hazırladım alt üst takım çorap eldiven beresi iç zıbın bez battaniye
Ynccelik MasalAlparslanMom hastaneye göre değişiyor sanırım ama odaya yanına getirdiklerinde sen kendi getirdiğini takacaksin popisine ☺️ o yüzden istersen koy bir bez zaten kullanırlar bence.
SevDin MasalAlparslanMom ben bez koyucam isterlerse kullansınlar istemezlerse 1 adet bezimi düşünücez zaten çöpe atmazlar illaki kullanırlar kullanılmayan şeyler geri veriyorlarmış bezi vermeselerde olur
Enesefe Ayselcnt 5li takım koymanın sebebi orda yikamiyorlar orta halli aldım takımı 10 ki da aldım ama eve gelince yıkayıp öyle giydirecem cocugu
MTKutay Enesefe göbeği düzene kadar yikanmamasi daha iyi bebegin yalnız anne karnında ki o sivi ne kadar çok cildinde kalırsa o kadar faydası var
MasalAlparslanMom SevDin kullanılsada atılsada sorun değil keselerde hazırladım ben bez koymamış halim tam görsel istediğim gibi durdu sanki o bezi koysam tıka basa olacakmış gibi geldi bikere gözüme sanki bezin ebatı ne dimi 🤦🏻♀️😅 ama o konu kafaya takılacak illa
SevDin MasalAlparslanMom bende kese yaptım ama bez çok ufak öyle kese boyutunu bozmadı şöyle yapın çok rahatsız ettiyse extra çantada bulundurun yada kesede fazla birşey varsa onu çıkartın mesela tulumsa çoraba gerek yok hemen önlükte takmıyorlar hemşiriye vereceğiniz keseye bunları koymayın bez koyun
aesma Cansum1 80 tlye aldım mağazadan, online sitesinde de vardı hatta 60 tlye düşmüş https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Takim-6-li/3013852/558748
Enesefe MTKutay ilk çocuğumu hemen yikadik ama göbeğini koruduktan sonra birşey olmaz diye düşünüyorum ama
MTKutay Enesefe yani yikamanin da tabiki bir zararı yok ama göbeği dusene kadar yikanmamasinin daha iyi olduğunu söylüyorlar