alparslaninannesiiiii 20 haftalık hamileyim bebeğin plasentası rahim ağzında denildi böyle olup daha sonra yukarı çıkan var mı ?
Mrtmn alparslaninannesiiiii aynı durum bende de var malesef bekliyoruz çıkmasını inşallah çıkar dikkat edin biraz riskli bir durum malesef bende 1 defa kanama oldu ama çok ağır işler yapmıştım
Balarisi23 alparslaninannesiiiii benim de 16. Haftamdan beri doktor plesanta rahim ağzına yakın diyor 24. Haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var dediagır iş yapma ağır kaldırma ilişki yasak şu an 21 haftalığım bekliyorum bende inşallah cıkar
Busra3496 alparslaninannesiiiii Benimde öyle doktorum dinleceksin yorma kendini dedi ve cinselliği yasakladı bunlara uyuyorum
alparslaninannesiiiii Balarisi23 bana ilişki yasak, dinlen felan da demedi yukarı çıkar dedi çalışıyorum pek dinlenemiyorum inşallah bi sorun olmaz sağ Salim alırız kucağımıza
Balarisi23 alparslaninannesiiiii sen yine de dikkat et canım ağır iş yapma dinlen uzandığında ayaklarını yüksekte tut bol su iç çok yürüyüp merdiven çıkma
Seyda652 19 haftalığım bende doktorum plasenta asagıda ama rahim agzını kapatmıyo dedi 30a kadar beklicez suan bişey söylemek için erken dedi agır iş yapma kaldırma ilişki yasak demişti
alparslaninannesiiiii Balarisi23 bu gün hepsini yaptım keşke uyarsaydı tedirgin oldum 😞 Allah yardımcımız olsun inşallah bir şey olmaz 🙏🏼🙏🏼
Emsare Ben de bugün öğrendim 14 haftalığım pek iyi konuşmadı, dua edelim çıksın yukarıya size de geçmiş olsun kızlar