Hayal11 Sizi etkilemek istemem, bizim enerjimiz hiç tutmadı. Ki insanlarla çok kolay anlaşabilen biri olmama rağmen. Çok iğneleyici konuşmaları var. Sonuçta oraya normal kontrole gitmiyorsunuz, hamile psikolojisinden anladığını düşünmüyorum. Sadece cinsiyetini sorduğum için dakikalarca alaycı tavrıyla “bunu merak edip şu güzel ellerini kaçırıyorsun şu hareketlerini görmüyorsun hiçbir doktorun size cinsiyet söyleme zorunluluğu yok doktorların tek işi bu gibi davranıp onları zorluyorsunuz” gibi tuhaf şeyler söyleyip durdu.. Ben cildiyeye sordum sanki bebeğimin cinsiyetini😅 Söylenip dururken, bu cümlelerin içinde “bebek kız” dedi ve bebeğimin cinsiyetini saçma sapan öğrendim.. Yani muayene boyunca çok gergindi ve sürekli laf sokar tavrıyla konuşmaya devam etti, aşırı gerildim ve üzüldüm. Ben aşılamayla hamile kaldım zor zamanlardan geçerek, kimsenin benim bebeğimin ellerinin hareketini benden daha çok önemsediğini sanmıyorum :) 10 yıllık doktorumu değiştirmeyi düşündüğüm için gitmiştim oraya. Tamamen pişmanlıktı benim için, ama gerçekten memnun olan insanlar da duydum. Bu tamamen benim deneyimim, belki siz çok iyi anlaşırsınız :)