feyzakoral Merhabalar. Sabırsızlıkla hergün hikayelere baktığım ve acaba benim hikayem nasıl olacak diye düşünüyordum. 15haziran gecesi çok şiddetli yağmur başladı Mudanyada. Fransızbulldog köpeğim var. Muhabbet ettiklerimiz bilir. Köpeğim de hamile. Balkonda otururken bir şimşek çaktı kiiii aman yarabbimm Miki zıpladı havayaaa. Gözleriyle gel annecim içeri gidelim dedi ama ben korkusunu yensin diye onunla konuşmayı yağmur aşığı olduğum için yağmurda durmayı oksijen almayı tercih etmiştim🙄 derkennnn bir şimşek indi kiii kızlar. Karnımda değişik bişeyler oldu. Birden kalktım içeri doğru ve kalkarken bişey hissettim sanki adet olursunuz kanın indiğini hissedersiniz ya. Aynı o hesap😁😁 koştum tuvalete yarım bardak dolduracak kadar su geldi. Bizim kız keseyi yırtmış💁🏽♀️. Sonra 3-4 dk oturdum. Herhalde korkudan işedim diye düşündüm😂😂😂 sonra tam salona giderken hoop bi dahaaa. Eşimi çağırdım o soğuk kanlı takılan ben strese girmem rahatım diyen adammm bi strese girdi ben wc deyken gözüme bakıyor😁😁 annemi aradım kalk tuvalette oturma dedi. Sonra ben bi kalktım olanlar oldu. Sular iniyor yavaş yavaş. Hastanede kullanılan hasta bezlerinden evde vardı ne alakaysa😁 onlardan taktım hemen hazırladığım herşeyimi aldık ve yola çıktık ama sıfır sancı sıfır açılma. Çatıya bi aldılar beni canım yandı diyorum ki ittirmeyin artık. 0 açılma0 sancı ile yatışım yapıldı. Sancılarım gelmeye başladı. Tabiii hesaba katmadığımız birşey vardı. Benim ırsi hipertansiyon ve taşikardi hastası olmam... baktım kalbim sıkışıyor kendi dr umda tatile çıkmış. Nöbetçi dr ailem falan toplantı yaptık süreç hakkında detaylı bilgi aldım. İstediğim zaman ağrı kesici verecekmisiniz diye sordum pazarlık okeydi ve ben giyinmiş ameliyathaneye gidiyordummm😱😱😁 şanssızlığa bak spinal tercih ettim iki kere denendi bende tık yok test ettiler his var. Dr dedi ben böyle birşey ilk defa gördüm. Ama biz nasıl makaradayız. Müzikler falan. Herneyse iyi uykular dedi anestezi uzmanım ve hooopp 1saat sonra bi baktım asansörden indik odama geldim. Kızım beni bekliyor. Ailem eşimmm. Tabi ben full uyusugum. Anca göstermiş etkisini anesteziler. İlk an ALLAHa çok şükür ilk sütüm geldi kızımın ve benim gayretimle ama şuan yok. Ben yine de boş memeyi veriyorum. Dr 3-5 güne gelir dedi. Etraftakilerde çektikçe gelecek diyor. Ağrılarım çok şiddetliydi. Gazımı çıkartamıyorum hala. Dr beni 3gün yatırıyor. Bünyem biraz sıkıntılıymış. Ağrı eşiğim çok az. Hemen ağlıyorum. Olsun. Bu benim hikayemdi. Gönül isterdi ki sizlere sancılı ıkınmalı bi hikaye yazayım ama kısmet. Sancıları çekip çekip o kadar uğraşıp kalbim yorgun düşünce sezeryan dediklerinde bi daha psikolojimi toplayamazdım. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum.Uzun oldu hakkınızı helal edin😅 ALLAH herkese sağlık versin❤️❤️🙈🦋🦋🦋🌸🌸
Aydaozk feyzakoral hayırlı olsun inşallah allah analı babalı büyütsün olsun herkes ıkınmalı doğum yapacak değil bende sezaryan olacam salı günü Allah herkse hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤭🤗🙈
Milababy feyzakoral allah analı babalı büyütsün insallah 💕💕 yalnız şu çok tuhaf geldi bende bursada yaşıyorum benimde adım feyza bende kızıma mila adını koyucam 🙈🙈bu tesadüfler cok sasırttı beni
feyzakoral Milababy hahhahha bizimki Mila Nur olacak ayrı. Mila arapça sudan gelen. Sudan gelen Nur yani💁🏽♀️💁🏽♀️ Çok sevindim tesadüfün böylesi 🙂🙂
ZeynepDemiraglar feyzakoral Rabbim analı babalı Büyutsun tATlım gozunuz aydın agrın Az Olsun Sütünde BOL BOL aksın inşallahhh🙏
Oykuzey Çok tatlı bir hikaye olmuş bence 😌 Tebrik ederim. Allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.
Mirmirlokum feyzakoral bizimde mila olucak kızımızın adı 27. Haftadayız bizde sağsalim kavuşuruz inşallah Allah analı babalı büyütsün 🤗💕