Mlsgllk Hanımlar haftamız 37+3, 3cm açıklığımız varmış pazartesi günü çatı muayenesinde söyledi doktorum. Her an gelebilir dedi ama bu açıklıkla gelmeyen 40 haftayı beklemeyen bebeklerde oluyormuş. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba?
teacher77 Mlsgllk merhaba çok egzersiz yaptınız mı böyle 3 cm açıklık öyle mi oluştu? Ben hiç yapamadım da
Sisi Mlsgllk merhaba 3 cm de normalde yatırırlar hastaneye benim 2 cm iken ertesi günü 3 oldu aynı günde doğurdum suni sancı ile🥰
Ygmr76 Mlsgllk canım aynı postu ben gecen hafta acmıstım 36+5 de 3cm acıklık cıktı yatıs verdıler 2gun yattım 4cm oldu acıklık ama sancım yeterli degil Di taburcu ettiler sımdı 38 olduk aynı acıklıkla devam ediyor sancı 100leri vurdugu oluyor ama ben pek bısey hıssetmıyorum bakalım bu hafta beklıyoruz nazlı kızı 🥰
Esra2580 Mlsgllk bende 37+4 de muaynede de 4 cm açıklık var dedi 2 gün sonra doğurdum 🤗 şimdi 27 günlüğüz 🙏🤲
Mlsgllk teacher77 evet sanırım egzersiz etkili oldu yürüyüş squat yapıyordum ve ev işlerimi yaparken hiç sakınmadım eğildi kalktım etkili olmuş sanırım
Annesionu-yer teacher77 yürüyüş çok etkiliyo ve merdiven çünkü 34 haftalık 2cm açıklık oldu o gün çok yürümüştüm ağrı girdi. Sancım yoktu. Bi daha o kadar yürüme demişti doktor.
leylosule Mlsgllk ben de başından beri yürüyüş squat yoga yapıyorum ama gel gör ki 41.hafta 0 açıklık 😄 bünyeyle ilgili demek ki
Mlsgllk Sisi hiç sancım olmadığı için doktorum sancılarını bekleyelim olmadı suni ile destekleriz dedi ama ne sancı var ne bir şey. Sizin sancınız var mıydı hiç?
iey leylosule uff aynı durumdayız. Ne yapacağız böyle 🥲 10 nisan sezaryen tarihim daha da açıklığım sancım olmazsa
Ygmr76 Mlsgllk hiç konusmadık sunı sancıyı dün kontrol vardı tekrar eve gönderdi doktor acil bişey olursa hemen gel dedi bakalım bekliyoruz kendı sancımı bu hafta olmazsa buyuk ihtimalle sunı ile baslatırlar gibime geliyor
Sisi efruzzz günlük sadece 1 saat yürüyordum ben sancı başlayınca merdiven çıktım sadece 15 kat çıktım indim sancım yarı yarıya hızlandı 3 saat içinde doğurdum canım