Aysetnj Cigdem91 iki isim kullanan herkes aman sakin 2 isim koyma basa bela oluyor diyo herkes bsey soyluyor anlaminda.. kisa olsun nolacakki diyorum bende.. ece eda falanda kisa isim
Cigdem91 Aysetnj öle tabi ilk isim kullanılmıyor benimde ayşe çiğdem ayşeyi hiç kimse bilmiyor bile ela koyup geçcez bizde o zaman ☺️
Ozgenur48 Meliss ayy çok güzel .. maşallah.. bir arkadaşımızın önerisi..ben başka birisinin isim konusuna karışmasına pek iyi bakmıyorum açıkçası.. başkası söyleyince ısınamadım belki .. benim çocukluk hayalim 'hasret' tir .. babam bana hasret ismini koyacakmis amcamlar karışmış onlar koymuşlar adımı .. hep içimde kaldı yani ..kendi adımı da sevmem hiç.. hasret koymak istiyorum eşim de biliyor ama kabul etmedi yani tamam diyor ama içine sinmiyor biliyorum .. en sonunda çocuğa isim koymiycam dedim büyüsün kendi karar versin 🤣🤣 bu arada cinsiyet felan ortada yok daha biz şimdiden birbirimizi yemeye başladık.. 😁
Meliss Ozgenur48 yaa canım benim Allah gönlüne göre versin evet eşler daha beter bu isim konusunda birsey beğendirmekte cok zor şiir ismini eşin nerden duymuş acaba kolay kolay akıla gelmez 😃
Gk-love Elfidam aynı dert bendede var ne desem beğenmiyor onun dediklerinide ben beğenmiyorum.. Eflin, Elfida filan diyor.. bende Esila diyorum çok zor durum daha 6 ay var 😀😂
Asenam Elfidam Elfidam ilk kızıma Huzur Asena ismini verdik nasipse şimdikine Gökçe Umay ismini vermeyi düşünüyoruz🤗