Mom72626 Nergis1901 haftalarda haftalarda gece yatmadan önce ben de oluyordu ama şimdi düzeldi 7 haftalık olacağım
Mervemine Nergis1901 var canım ben benim hamileliklerimde oluyor sürekli uzanırken bile tıkanıyorum 😪
MerveCeren Nergis1901 16+4 deyim gece sürekli tıkanıyor ilk gebeliğimde hiç böyle birşey olmamıştı yalnız değilmişim🤦🏻♀️ Cumartesi kontrolüm var doktoruma danışcam bu durumu umarım bi çare bulurum.
UmayAsya Bende de vardı yatmadan oncé odada kettle çalıştırıp nemlendiriyordum içine de nane yağı damlatıyordum baya rahatlatıyordu
Dry34 Uyku bile uyuyamıyorum desem geceleri, petek üstüne tam 4 tane su koydum banamısın demiyo böyle 5-6 gibi tıkanma oluyor uyanıyrom sonra uyku gidiyor.
Fatos007 Nergis1901 37 haftalığım hala yatarken nefes alamıyorum. Okyanus suyu spreyi almıştım eczaneden o biraz rahatlatıyor.
Sadu44 Gebelik rinitiymiş en başındn beri çekiyorum hapşıruk burun akıntısı tıkanıklıgı hiç geçmedi 36.haftadayum doğumla gececğini söyledi dr umarım öyle olur sizede geçmiş olsun