Minnak_annesi58 Bu gün detaylı ultrason da kızımın kalbinde küçük bir delik olduğunu söyledi doktor doğuma kadar kapanabilirmiş yada bi yaşına kadar kapanabilir belki dedi bu durumu yaşayan varmı aranızda
Papatya-34 Minnak_annesi58 küçük delikse kapanır merak etmeyin , büyüksede zaten ameliyat ile kapatıyorlar çok korkulcak birşey değil üzülmeyin
Ozlem23 Minnak_annesi58 benimkindede var iki tane gerçi biri kapanmış sanırım ama bize doktor bunun kapanması daha zordur dedi eko cektircez doğunca ama küçük bı operasyonla düzelir dedi o kadar sorun değil bunlar üzülmeyin
Krizantem_ Minnak_annesi58 Ben bebekken de öyleymiş kalbim üfürüm yapıyormuş delikten dolayı doğduktan sonra kendiliğinden kapanmış kalbimle alakalı da hicbir problem yaşamadım. Gönlünüzü ferah tutun zaten doktorunuz küçük bir delikten bahsetmis🤲😊
Sevinc24 Minnak_annesi58 doktor sizinle olumlu konuşmuş ne güzel kapanır demiş genetik de olabilir deyip amniyosentez fetal dna istemedi mi bir de türü ne deliğin
MerveCeren Minnak_annesi58 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kapanır moralinizi yüksek tutmaya çalışın 🤲🏻🌸
Sevinc24 Minnak_annesi58 üfürük veya kalpte delik olması o kadar kötü bişey değil kapanıyor çoğu küçükse hele Doğumdan önce bile kapanabilir başka ihtimalleri hatırlatmamış size perinatologlar sanırım daha çok korkutuyor
Aiteh Minnak_annesi58 evet kapanir. Korkmayin. Benim kuzenimin 2 cocugunun 2 sindede olmustu ve kapandi
Ozlem23 Sevinc24 kapanır içinizi ferah tutun zaten kolay bı işlemle doğumdan sonrada kapanabiliyomus telle yapılıyormuş işlem
Krtalzyn Minnak_annesi58 benim krdeşiminde vardı doğduktan sonra kontrıle götürdüklerinde kapanmış dendi yani kapanma ihtimli yüksrk sıkıntı stres yspmayın rahat olun anne karnında kapansın
benaslindayohum Minnak_annesi58 kardesim erken dogdu hem kafasi kapanmamisti hem kalbi delikti yasamaz dediler ama masallah bogazi saglamdi annem sut yetistiriyordu hastahneye ve suan 18 yasinda sapasağlam hic sikma canini 😊