Muciiizemm Kızlar dün doktorum progestan yazdı bana sabah 1 akşam 1 ama sabah içtikten 2 3 saat sonra geçici bir baş dönmem oldu normal mi sizce
2pati1baby Muciiizemm ağızdan alıyorsanız baş dönmesi yapıyor doktorunuza söyleyin fitil olarakta kullanabilirsiniz
ipekeylul Muciiizemm normal canim gayet normal hatta ben fitil olarak kullandigimda bile bas donmesi yapiyordu gece yatmadan yapiyordum
Hatice68 Muciiizemm şikayetin gayet normal gece yatarken içtiğinde bisey olmuyor haklısın ben gündüz aldığımda en az 1 saat uyuyorum bas donmesi yaşamıyorum
Misto Muciiizemm bırakma devam et bende kullandım o haptan ilk 1 saat icinde acayip başdönmesi yapıyordu gözlerim kararıyordu şimdilik ağızdan kullan doktora gidince söylersin ağızdan ağır geldi diye o na göre fitil olarak kullanıp kullanmayacağını söyler o sana
mercimekkoftesi1 Ağızdan alınca mide bulantısı ve uyku yapıyor. Benimde öyleydi de doktora söyledim fitil olarak kullanmaya devam et dedi
Muciiizemm Hatice68 aynn dün gece başladım zaten ilk defa bile hissetmedim uyuduğum için ama sabah aldığım da böyle 10 dk Bi baş dönmesi oldu korktum açıkçası
Hatice68 Muciiizemm yapıyor maalesef canim ama ayni ilac vajinal fitil olarak da kullanılabiliyor o zman pek yan etki yaşamıyorsun genellikle doktorlar o şekilde de kullandırabiliyor
Gzmm14 Muciiizemm Bende kullanıyorum günde iki kez. İnanılmaz baş dönmesi yapıyor. Son iki gündür yemek yedikten yaklaşık iki saat sonra alıyorum aşırı bir etkisini görmedim. Bir deneyin isterseniz 🤔
Baobap Muciiizemm evet bende yaşamıştım. Göz kapaklarımın üstüne kilo kilo yük biniyor gibi oluyordu.