Prensesannesiiii Kızlar karnımda bebeğim bugün çok hıçkırıyor. Yarım saat sabah yarım sattirde şimdi 35 haftalığız bende korkuyorum niye çok hıçkırıyo diye sizce ? 🤷🏼♀️
Deletedmom35 Prensesannesiiii normal canım biraz uzun sürüyor evet bende de oluyor korkma hazırlık bunlar hep dış dünyaya
Aydaozk Prensesannesiiii benim ki içerde suyunu yuta yuta bitirdi 🤗🤗 şaka bir yana öyle uzun sürüyor ki üzülüyorum yoruldu çocuğum içerde diye 🤭😃
Prensesannesiiii Deletedmom35 öyle mi ben bile okadar uzun hıçkırmıyorum bebeğimin hıçkırmadık tuhafıma gidiyor 🙈☺️☺️
Deletedmom35 Prensesannesiiii yarım saat sürüyor valla bizim de 😊 sabah akşam hemde sanki belirlemiş gibi 😊
Prensesannesiiii KbraAcn ayy iyi bari bende bişey olur diye korkuyodum oysa 😂 hıçkırması iyi bişeymiş
Cansum1 Benimde sabah hıçkırıklarla uyardık dündeee öyle öyle tatlıs ki ağzını yerim ben minikomun😍😍😍 çok hoşuma gidiyor
Yasmina Böyle bir kaç saniye aralıklarla nabız gibi ama daha kuvvetli ☺️ Her hıçkırdığında eğer uzanıyosam göbeğim seyiriyor 23 haftalığız 💙