Mutiess Hanımlar kullandığınız gaz yapmayan mama önerisinde bulunabilir misiniz? Hastane çantama koymayı düşünüyorum.
mercimeginanne Mutiess SMA öneririm. Geçen hafta apramil aldık mamamız bitti diye çocugum 4 gün kus kus bi hal oldu. Tekrar SMA aldık şükür düzeldi
Momayse Mutiess hipp mamayı öneririm kesinlikle emziriyorum ama yetmediği anda veriyorum gaz problemi olmadi hic
gamzosgamzos Sma bizde bir sıkıntı yapmadi 15 ay 11 gunluguz hala kullaniyoruz aptamil cok gaz yapmisti
Mutiess mercimeginanne aptamil en kötü mama sırf şeker 🙏🏻 Eskiden çok iyiymiş ama şuan en kötü mama 🙏🏻
Mutiess mercimeginanne öyle diyorlar evet hatta direk aptamil al diyorlar ama piyasadan kalkmıştı yeniden sürüldü 🌸🙏🏻
Mutiess mercimeginanne sırf şeker ve bebekte gaz yapıyormuş şeker bebeği boş şişirdiği için bu da gaza sebep oluyormuş. Çoğu anne memnun değil🙏🏻 Ben de sma ve hipp arasında gidiyor geliyordum 🌺
Alize1 Mutiess evolvia kullanmıştım ben oğlumda sarılık olunca doktorumuz en gaz yapmayanı bu dedi bizde aldik 1 yaşına kadar kullandık hiç bir gaz sancısı vs yaşamadık. Oneririm