Nurcihn Merhabalar cuma günü 38 haftaya giricem bu adaçayı ne işe yarıyor kızlar yardımcı olur musunuz
suscarparimm Nurcihn normal doğum düşünüyorsanız eğer ve vücudunuz buna uygunsa doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor rahmin açılmasını ilerletiyor
turansmom1 Nurcihn Rezene cayı ve hurmada yiyin mutlaka. Adaçayıyla ilgili bilgim yok ama ben bunlarla 8 cm açılmıştım🙂
Mengihilal Nurcihn ahududu yaprağı çayı ve adaçayı günde 2 fincan içebilirsiniz birde hurmayı arttırıp squat ile yürüyüş yapın günlük. Hepsi açılmayı hızlandırıp doğumu kolaylaştırır. 38. Hafta ideal
fethiyeli48-48 Nurcihn adaçayı kekik çayı hurma ananas bol bol squat sporu ( bilmiyorsanız internetten bakın )doğumu tetikleyici
SutlacimiYedimmiBen Sancilari tetikliyor açılmayı kolaylastiriyor normal dogum dusunuyorsan doktoruna danisarak kullanabilirsin
Nurcihn SutlacimiYedimmiBen doktorum herşey normal dedi bende normal istiyorum şuana kadar sezeryana gün vermezmiydi yani 2 hafta kaldı surda doğuma yani peki günde nekadar içilmesi gerekiyor cuma günü gitcem sorucam
Nurcihn turansmom1 çok sağol canım ilk dogumumda 1 cm le doguma gittim bundada inşallah güzel acilmam olur ya 2 hafta kaldı heyecan yapiyorum
Mirayse1 turansmom1 bu doğum sancısı ilk ne kadar aralıklarla baslıyor ve siddeti ilk nasıl oluyor acaba ben 39.haftamdayım bugün sürekli kasılıyorum ve kasılınca nefesim keliyo kasıklarıma bıcak saplanıyor ama sık değil işte 20-30dk da bir dayanılmıcak gibi de değil
Nurcihn Mengihilal Çok teşekkür ederim cevabın için Allah razı olsun canım hurma yiyorum gunde 6 defa filan bu ara kasiklarim ve belim ağrıyor onun dışında bisey yokta bugün adaçayı aldım bakalım fincanlami içeyim canim yoksa kupa bardaklami onuda söylersen sevinirim🥰🥰
Mengihilal Nurcihn kupa bardakla da olur artık doğumun başlayabilir gebeliğin miadını doldurmuş 😉 hurmayı tek sayılarda ye 3, 5,7 gibi şifa niyetine diye de söyle
Nurcihn fethiyeli48-48 internette baktım ama guvenemedim burda bilenler vardir diye buraya sordum sağol yinede
Nurcihn Mirayse1 bende 38 olcam cuma ya benimde öyle oluyor ilk dogumumda nasıldı hatırlamıyorum sancılar
Nurcihn Mengihilal çok sağol canım Allah ne muradın varsa versin sıkıntı olmaz demi bimden aldim sallama çay ama oda olurmu