esra556141 Bilgeee16 valla isim konusunda kimin ne düşündüğü umrumda değil açıkcasi soran ve beğenmeyen olunca ben beğeniyorum koyucam diyorum kapatiyorum konuyu
Bilgeee16 esra556141 anladim canim ben işte zaten kararsiz oldugum.icin sorayim dedim .normalde ben de bu ismi duymadim hic dizi haricinde belki kullanan eden duyulmustur ondan sorayim dedim burdan
esra556141 Bilgeee16 önemli olan sizin ve eşinizin karari içinize sinen isme karar verip onu koyun kimin ne dediğini de duymayin ama isim koyarken güzel anlamli olması önemli tabi ilk bunu göz önünde bulundurun bence
icedearth Bilgeee16 selim de güzel bir isim akıllı oluyor selimler ama dediğim gibi önce sizin içinize sinsin selimin önüne başka bir isim de koyabilirsiniz veya mehmetin yanına yine başka isim gelebilir hepsi seçenek
zeynepyesimd Bilgeee16 yanlış anlamayın kesinlikle yani hayvan ve karakteristik bi isim kesinlikle kötü amaçla yazmıyorum duyduğumu söylüyorum fakat önemli olan tabiki sizin ne düşündüğünüz
Kbraemir Bilgeee16 iyi yapmışsınız insan kaynanadan kayınpederden tepki alınca bı sinir oluyo sanıyoz ki onlar inadına söylüyo halbuki onlarda iyiliğimizi düşünüyor en güzeli olsun isterler ama böyle arkadaş çevresine sorunca daha mantıklı düşünüyo😊
Neseli5 Bilgeee16 onların öyle tepki vermesi doğru değil tabiki, ama şunu söylemek gerekirse anlamına bakın karakteri kişiliği etkiliyor ismin anlamı, soy isminiz ile uyumuna bakın bunlar önemli
mmavi Bilgeee16 O kadar isim varken cesur ne bileyim hos degil. cocuguda ilersi icin dusunun. koymayin bence garip geliyor kulaga.