Nrc Kızlar merhabalar benm yaklaşık 3-4 gündür el parmaklarımın tümünde ağrı uyuşma tarzı bişi oluyor özellikle sabahları kalktığımda hareket ettirmekte ve yumruk şekline getirmekte çok zorlanıyorum başına böyle bişi gelen varmı
dugmeninannesiii Nrc 32+4 üz benimde aynı şekilde ama doktorum çok normal dedi hatta doğumdan sonra iki üç ay daha devam edebilir dedi
Mdnyldz Nrc benimde oluyor aynı sizin gibi sabahları. Gün içinde olmuyor karpel tünel den endişeleniyorum. Umarım geçici bi durumdur🤲🏻
Alizade_16 Nrc benimde oluyor öyle bende 33 haftalığım, son 1 həfta 10 gündür oluyor böyle. Doktor normal söyledi, korma yani❤
Nrc dugmeninannesiii öyle mi tansiyonlarıma da baktırdım normal seviyede sadece ellerde böyle olması acaba sinir sıkışması mı diye düşündürdü
dugmeninannesiii Nrc özellikle uyandığım zaman daha şiş canım ve hep ağrı var parmaklarımda ama ilaç falan vermedi
Gokceeeee-_ Nrc Muhtemelen ödem oluşmuş canım sende şişme ondan oluyor bacaklarında da şişlik var mı yoksa sadece ellerde mi oluyor tuz tüketme fazla dikkatli ol derim ben hiç tuz kullanmıyorum doktor yasakladı