Aiteh tubaerva ya benimde 34 ve hafif hafif sancilarim oluyor 1 2 gune kontrolum var Bakalim doktorum ne diycek
tubaerva 3441K hastanede lağman yapıldıktan sonra birşey yememen söylendi ancak hurma ve zemzem suyunu içtim sancılar artığında kustum buda daha çok kasılmamı sağladı ve daha çabuk doğdu diye düşünmeme sebep oldu😊
tubaerva Simge16 amin inşAllah, bol bol dua edin meryem süresini dinleyin benimkinden daha kolay geçer inşAllah
Mervedurmaz tubaerva kaç kilo doğdu bebisiniz dikisiniz var mı yada suni sancı anlatıldığı gibi çok mu kötü 🥰
tubaerva Mervedurmaz 3380 gram doğdu, suni sancıyı 8 cm açıklıktan sonra takıldı sancılar artı 20dk gibi bi süre doğdu elhamdulillah
Halime_buglem tubaerva yaaa ne guzep aniden dogurup cikmissiniz .bizde 37 +5 siz insallah bizde anlamadan hemen olup biter dogumumuz.rabbim anneli babali buyutmek nasip etsin insallah🤲💟
Halime_buglem eeygnn123 nisan geldi ne demek acaba nisanin noldugunu bilmiyorumda kanama ki oluyo nişan
eeygnn123 Halime_buglem herkesin birbirinden farklı olabiliyor sanırım ama en belirgin özelliği sümüksü bir yapıda olması rengi koyu ve açık olarak olabiliyor geldiğinde mutlaka bileceğiniz farklı bir akıntı☺️
mervedaldaban tubaerva allah bağışlasın Allah bizimde yardımcımız olsun inşallah vajinada varis nasıldı büyükmüştü yani bende de var korkuyorum 3. Gebelik ini normal doğuma engel olmaz
Keremiko Wonderwoman sizle ayni gidiyor herseyimiz. Dün ben de bir umut gittim sanci aciklik cikar mi diye yok yok yok😁
Halime_buglem Keremiko yaaa bizimde yok simdilik hjc bisiy evde bel agrisi oluyo ama hastaneye gidince bitiyo😂