nlycltk papatya56 aynen o daha zor olmuştur senin için anlayabiliyorum az çok seni 😌 bu arada kaç yaşındasın
Bfduam Royem62 bu ay yaptım ben, sende dene inş. Bal tarçın çörek otu kürünüde deneyebilirsin, yumurtalıklara iyi geliyor.
Royem62 Bfduam az önce içtim soğan suyunu ilk defa tadı ne kötü ne iyi inşallah Rabbimin izniyle şifa olur bu 🤲🤲
MelisDeniz Ben hâlâ regl olmadım üç gün geçti testim de nefatifti zaten 38 gün oldu döngü geçen ay da bir hafta gecikmiştim. Nasıl düzelcek bu ya? Kızlar doğum kontrol ilacı düzenliyormuş sanırım ama kiloya etkisi var mı? Zaten zayıflamaya çalişiyorum 😊
minikmucizemmmmmm Üç gün gecikmeyle bende bugün adet oldum güya takmamıştım ama kanı görünce başladım ağlamaya durduramıyom kendimi ya çikolata kisti zorlar dedilerde haklılarmış😓
MelisDeniz minikmucizemmmmmm 😔😔bize de elbet nasip olcak kuzum. Çok istiyoruz bekliyoruz ya bunca zaman bekleyip bebeğimiz olduğunda en çok biz mutlu olcaz beklediğimize değcek ben de çok zorlanıyorum yeni yeni başlasam da olmadığı her ay 40 gün bekle ve yok 😔 ama napalım vakti gelmedi demek ki beklicez sabırla ağlasak da her sey Allahtan 😊
Bfduam minikmucizemmmmmm çok normal demorize olman, hayırlısı, önümüzdeki aya inş umutlar, üzme kendini.
minikmucizemmmmmm Royem62 bende geçen ay yapmıştım adet bitince. Ama şimdi adetliyken yapmak istiyorum ya siz adetliyken mi yapıyosunz