Kevserkrgz Bu gün sata göre 34 6 olduk ama yeni hastaneden geldim 33 haftayla uyumlu oldugunu ama Bi sıkıntı olmadıgını söyledi doktorun yinede aklım takıldı, hala makat geliş nasıl döner onu da bilmiyorum sizde bu durumu yaşayan var mı?
Gecicihesabim00 Kevserkrgz bende 35.haftadayim ama 34 diyo doktor ısrarla haftasina göre de iri bebek diyo doğunca öğrencez artik 😀
emineveminigi Kevserkrgz bende 34+2 oldum bebisim makat geliş bu cuma kontrolum var ama dönmediği ne eminim🙄
Esekoldurengunes İki haftaya kadar gerilik veya ilerilik normal kabul ediliyor. O yüzden endişe etmenize gerek yok. Bebeği döndürmek için ise bir hareket varmış, onu yapıyorlarmış galiba ama siz doktorunuza danışmadan bir şey yapmayın.
Kevserkrgz Esekoldurengunes 1 , 1 bucuk hafta geri işte ama doktor gerileme var demedi sadece ben şaşırıp sorunca normal sıkıntı yok dedi, ben yin ehaftaöa göre mi hesaplamaya devam etmeliyim yoksa doktorun dedigine göre mi
Esekoldurengunes Kevserkrgz İşe yarayıp yaramadığı hakkında bir fikrim yok. Dediğim gibi doktorunuza danışmadan uygulamayın.
Esekoldurengunes Kevserkrgz Bebeğin kilosu olsun boyu olsun ölçüleri olsun sürekli değişiyor. Ultrason makinesinden makineye bile fark oluyor. Ben son 32. haftada kontrole gittim. 32+0′da gittiğim doktor kilosunu 1860 gr dedi. 32+4′te gittiğim başka bir doktor ise 2008 gr dedi. Bebek 4 günde bu kadar kilo alır mı bilmiyorum bana saçma geldi. Baş cevresi ölçümünde de yine ilk gittiğim doktor haftası ile uyumlu ölçerken diğeri haftasından 10 gün geri ölçmüş. Hadi bebek kısa sürede o kadar kilo aldı diyelim baş çevresi nasıl cm olarak küçülsün 4 günde. O yüzden siz tabi ki gebeliğinizi son adet tarihinize göre hesaplayın. Bebeğin ölçüleri değişken oluyor dediğim gibi.
Gecicihesabim00 Kevserkrgz evet 27de filan dönmüştü tekrar dönmediyse secde seklinde durun diyolar ama benim denememe gerek kalmadi isterseniz deneyin
Kevserkrgz Esekoldurengunes ya cok iyi olur, bu arada gercekten dogru degişiyor diye biliyorum bende zaten
Cidemkisa 13072019 benim üç hafta ilerideydi hiç bı sorun teşkil etmedi şuan bir hafta ileride zamanla değişiyor