Ayshem denizmanzarasi bende test aldım fakat yapmadım bi kürtajım var öncekinde lekelenme olmuştu bundada adet vaktinde yine lekelenme gibi ama adette olabilir kürtaj olduğum için düzeni bozulmuştur diye düşünüyorum yani bilemedim var mı yokmu bide korkuyorum diğeri gibi olur mu acaba ondada lekelenme olmuştu hamileysem Buda öyle olacak diye 😔
denizmanzarasi Ayshem benim de var kurtajim ama her gebelik farklıdır korkmayın, korktuğumuzu kendimize çekeriz çünkü.. ins hamile kalırsak sağlıklı bir şekilde geçecek öyle düşünelim öyle olsun ins🥰🥰🥰
Ayshem Betusileomus ben diğer gebeliğimde yapmıştım adete 5 gün vardı erken gebelik testi sonuç negatifti bi kaç gün sonra normal test yaptım pozitif çıktı bence erken gebelik testleri pek işe yaramıyor
Betusileomus Ayshem ins öyledir benim hatamdir hakkımda hayırlısı tabiki öncelikle bundan sonra yaparsam günümün geçmesini beklicem 2 gun daha sabrli olacağım ins🤭🤭🤭 olabilirsem
denizmanzarasi Betusileomus canım düşüğüm oldu o yüzden kürtaj oldum, kürtaj sonrası iki ay korunduk şimdi 2 aydır da istiyoruz nasipse, siz?
Betusileomus denizmanzarasi ben subatta düşük yasadim kurtaj falan olmadı kendisinden düştü bir ay geçti bu ay istedik tekrardan henüz bi sonuc yok hayırlısı bakalim
Mombaby64 denizmanzarasi benim bat 8 nisan ama ben 2 nisanda öğrendim içime doğmustu hemen kan verdim 53,3 cıktı darısı sizlere inşallah 🌸
Nilgun75 leaf-07 Benim hic bitmez yillarca cektim halen cekiyorum,idrar yollari enfeksiyonu gebe kalmana engel degil Benim 4. Gebeligim ve her ay kronik enfeksiyon geciririm suan 4 aylik hamileyim halen var umitsizlenme