Sarekrlngc Beşiğe karar verdikten sonra sıra bebek arabasına geldi 😂 sokak sokak gezen bir çift değiliz zaten pandemi dönemi olduğu için çok fazla kullanacağımızı düşünmüyorum fakat kötüsünü de almak istemiyorum 1000/1500 fiyatları arasında pusetli memnun kaldığınız ya da tercih ettiğiniz bebek arabası ne oldu?
Silasila Sarekrlngc Kiwi bestway travel sistem ben hepsiburadadan aldım indirimde 1600 tl idi ama şuan indirimli fiyatı orada 1700 olmuş Dağıtıcısı bebefixte hala 1600 tl bir bakın ben memnun kaldım özellikleri kalitesi 3-4 bin tllik arabalarla aynı 👍🏻 Kiwi bu arabayı yeni çıkarmış fiyatta indirimli lansman fiyatı https://bebefix.com/urun/kiwi-bestway-all-in-one-travel-sistem-iskandinav-tasarim-bebek-arabasi-oto-koltugu-bakim-cantasi-vizon/
Austosprensi_ Hafise hangi modeli Vista ve icon arasında kaldım Vista daha ağır basıyor her an alabilirim
Hafise Austosprensi_ icon model canım katlandıktan sonra cok basit şekilde arka daki büyük tekerlerde cıkabiliyo bagajı küçük olan arabalar için ama pahalanmış biz gecen ay daha aldık 1100 e 👀 şimdi şok oldum
Ruj000 E bebek babyplus travel sistem v2 dün indirimdeki fiyati1300tl idi ben kndime sipariş ettim iki arkadaşım bunu kullaniyor suruşü cok guzel bi araba. Cogu bebek arabasi gbi tekeri sert plastik degl bildgimiz otomobil lastgi gbi bi tekeri var bu modeli de arastrabilrsin
Ays0 Joie muze lx aldık biz ama çevremde kullanan vs yok o yüzden tavsiye ediyorum diyemem. Pusetli, hafif bir bebek arabası, kapanınca falan da tutma yeri var çekerek bile taşınıyor bir inceleyin derim
Austosprensi_ Snm_snm evet bende onu düşünüyorum teşekkürler iyi günler de kullanmak ümidiyle şu zorlu günleri atlatalım sağsalim 🙏🏻