Zeykem Kızlar dün kayınvalıdem bugun de bi eniştemiz bogaz agrısıyla gidip beta virüsü salgını oldugunu ve hamılelerın dıkkat etmesı gerektıgını soyledıler bulasıcıymıs ve suan benım esımde de aynı belırtıler var korkuyorum bize bıseyde yapamazlar 10 tane iğne verdiler ıkısınede cok halsiz bırakıyormus serum ıgne yemeden gecmıyor dıkkat edın kımseyle aynı esya kullanmayın kımseyle gorusmeyın kendınızı ve bebegınızı karantina altına alın uyarmak ıstedım😔🤦🏼♀️😞😣😣😣😣🤲🏼🤲🏼
Deletedmom67 Zeykem cnm 1 haftadır gribim beta demediler ama ağır bir grip yasıyorum aman dikkat edin ilaçda içemiyorum 1 haftadır tüm enerjim bitti
1987gokce Zeykem geçmiş olsun canım sende kendine dikkat et teşekkür ederim bilgi verdiğin için inşallah kolayca atlatirlar bu rahatsızlığı.😕
Sarella Zeykem benimde Boğaz agrım vardı hafifledi şimdi afedersiniz balgamlı öksürük başladı özellikle gece 3 gündür uyuyamıyor doktor ilaç vermez diyede gitmiyorum çok kötüyüm 😓
Zeykem Deletedmom67 zaten doktor bogaza bakıp anlıyormuş ne oldugunu 20 tane iğne novalgın ve penesılın dusun bu kadar ağır Allah bızıde bebegımızıde korudun😔
Deletedmom67 Zeykem allahım korusun cnm aminn 🙏🏻 Öksürmekten kasıklarım ciğerlerim acıyor benimde artık