Sevilay78 Kızlar açık kadınlar için Instagram’da takip ettiğiniz hamile giyim butik sayfaları var mii varsa atabilir misiniz linkini ❣️
Cansu-13 Sevilay78 hamilelik için sadece pijama takımı ile tayt almanız yeterli ben hep bol elbiseler giydim doğumdan sonra giyebileceğim şeyler.aldım Trendyol dan rahatça bulabilirsiniz
mrsbiyolog Sevilay78 instagramdan değil ama trendyoldan görsin hamileden 1 elbise bir de gömlek aldım ikisininde kalitesi çok güzel. Önerirm☺️☺️
Ozlem23 Sevilay78 Trendyol da gebe diye bı mağaza var bazı şeyleri hoşuma gidiyo ama ben lcw dan aldım hamile seylerimi
Erceyl Sevilay78 canım ben lohusamdan alimistim instegram hesabında var web sitesinde instegramda urunlerin canlı resimleri var çok modern modelleri lohusam_com ;)) bak sende
Alize1 Malesef hem açık değilim hemde instadan hiç bişey almadım ama üstte kalsin ❤🥰 of ve defactoda güzel ürünler var di vaktinizi bilmiyorum
Metoli H&M den iki eşofman altı biri bol biri dar paça 4 tane de uzun kollu body aldım. Son ayda zorlandım sadece kendi kıyafetlerimi giymekte. Ama hamile eşofmanı büyük rahatlık göbeğini de sıcak tutuyor başından beri de giyilebilirmiş yani 😁
Hamisse Lc Waikiki hamile giyim süper kumaşlarda iyi ben daha 8 haftalığım ama aldım 4 parça hepsi çok güzel. bence bi göz at cnm trenyolda lc Waikiki hamile giyime birde instgrmda jammymom diye bi sayfa var hep açıklara göre hamile giyim