Hulyaaaa Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyim aşırı koku hassasiyetim mide bulantim var doktor bu ilacı verdi üzerinde gece yatmadan önce iki adet tok karnına yazıyor. Bu ilacı kullanana var mı ise yarıyor mu acaba
Zehraaa98 Hulyaaaa 29.haftama gırecegım hala her gece 11-12 gibi 2 tane içer yatarım ertesi gün rahat gecıyor hıcbır yan etkısı de yok
Nurunannesiii12 Hulyaaaa 3 aylık hamileyim 3 ay boyunca çektim Ben o bulantıyı doktoruma yeni söylediğim için pirilam dr i verdi. Evet gayet iyi yani bulantıya iyi geliyor bana iyi geldi
Senayyalcin Hulyaaaa Aç karnına alınıyor o ilaç ama neden tok dendi anlamadım belki doktorunuzun bildiği vardır çok etkili ve güzel bir ilaç yatmadan iki tane alın gün içinde bulantı olmaz
MomHero2 Hulyaaaa 9. Haftadayım ve 1 haftadır kullanıyorum. Midem bulanıyor ve koku hassasiyetim hâlâ var ama kusma yok çok tiksinmediğim sürece
Hulyaaaa Senayyalcin Yok yazmış ecz walla bende anlamadım bide iki tane diyince tereddutte kaldım ama sanırım.kullanim şekli o sekilde
Hulyaaaa MomHero2 Bende de kusma yok ama aşırı tiksindim herşeyden mutfağa girip yemek yapamıyorum aklıma tiksinidigim şeyler geldikçe midem kalkıyor resmen
Nurunannesiii12 Hulyaaaa Evet canım gece yatmadan önce içiyorum sabah bulantım olursa sabah bir tane içiyorum
MomHero2 Hulyaaaa benim için de öyle tamamen mide bulantısı gitmiyor zaten sade istifa yı biraz engelliyor. Ben evde maske ile geziyorum her şeyden tiksindim ekmek kokusu bile
Hulyaaaa MomHero2 Ayyy aynı ben yaaaa ne zaman duzelcek cnm bu durum.acaba benm.ikinci gebeliğim ilkinde ck rahattım bu beni baya zorluyor
Remziye_2121 Hulyaaaa evet bende kullandım faydasını gördüm şuan da 13+1 haftalığım bulantım falan hiç bir şeyim yok çok şükür 🙏
MomHero2 Hulyaaaa benimde ikinci gebeliğim ilkinde daha kötüydüm her saniye kusma ile geçiyordu o zaman ilaçı da bilmiyorum tabi kullanmamıştım ama 4 ayın sonunda geçmişti 2 ayda 6 kilo vermiştim şimdi 2 hafta da 2 kilo verdim. İlaç biraz toparlıyor inşallah bunda da 4 aydan sonra sürmez 🙏🏻
Rmys_eyllhfa_ Haftama kadar prilam Dr nin hiç bir faydasını Görmedim ama daha sonraki haftalarda çok çok rahatlattı 19. Haftadayım hala bulantı kusmalarım devam ediyor