N_A_Z_L_I_M Feyza-nur Eşimde Aras olsun diyor. Görümcem Aras kargo diye çağırırlar çocuğu dedi. Kafam karıştı 🥴
Kodalailesi Canbayseyda kızımın adı Asya Belinay ikinci bebeğimin cinsiyetini henüz bilmiyorum ama erkek olursa Türkbey kız olursa Alyadua
Blablabla magnolia_ gülce de çok güzel ama ikisinden birini düşünüyorsanız Gökçe daha hoş bence sağlıkla doğsun inşallah
zZehraAa magnolia_ Gülcan değil ama Gülce çok güZel bir isim kullağa çok hoş geliyor fikir olsun size
magnolia_ zZehraAa gülceye karar verdik canım bizde akrabada var diye uzaktık bu isme ama çok güzel sonucta hiç bir isim kimsenin tapusunda değil dimi 😂ben bi kaç isim ayarladım eşime hangisi diye sorsuğumda bunu seçti ☺️Gülce kızım sağlıkla gelsin işallah 🙏
Feyza-nur N_A_Z_L_I_M saçmalamasın görüncelik yapmasın bir zahmet siz ne istiyorsanız onu koyun bosver baskalarını 🥰
Byzyrdm61 Canbayseyda Ertuğrul koyduk oğlumun ismini,eşim cinsiyetini öğrendiğimiz ilk günden itibaren ertuğrul diye bebisimizle konuşmaya başlamıştı 😃💙🤲🏻
Selinbati Canbayseyda oğlumuz olursa bati bey kızımız olursa sayra veya lina koyucaz ilk kızımın ismide Eliz Balım 🥰