minikprensesimbenim Gerçekten artık ne yemek yapacağımı şaşırıyorum. Asla tavuk, et, balık ağzıma sürmem. Hamilelikte de iyice tiksindim. Her gün yemek derdi çekiyorum… sizler nasıl yapıyorsunuz? Neler hazırlıyosunuz genel olarak?
Znrr minikprensesimbenim canım yeşil mercimeği bol kullan yemeklerinde çorbası, pilavı, yemeği vsvs etten alamadığın vitamini yeşil mercimek karşılıyor
BurcuArslan minikprensesimbenim Ben genel olarak onları kullanmıyorum küçüklüğümden beri vejeteryanim evde et balık kofte vs eşim yapar çocuklara ben yemem mantar baklagiller sebze güzel oluyor özellikle ıspanak folik asit kaynağı normalde brokoli sevmem sadece haşlayıp yoğurtlu salatasını yaparım ıspanakta harika dilerseniz 1 adet havuç denemeyin salataya mükemmel
Beyzan minikprensesimbenim havalar tam sicaklamadan ve gaz sorunu yapmadan kuru fasulye ya da nohut yahnisi güzel bir yemek olur. Taze fasulye Kabak mücver Kabak yemeği Mantar sote Ben vejetaryen değilim ama yaptığım klasik yemeklerin çoğuna et koymam eti ayrı tüketmeyi tercih ederim. O nedenle yemek bulmakta çok zorlanma.
1bebeklianne minikprensesimbenim ekstra kalsiyum ilavesi aliyor musun kati vegan misin canim? Peynir vs yiyor musun?