Busra3509 Ne yapsam kurtulamadım 29 hafta oldu hamilelikte bi basladı en baslarda, hala devam ediyor. Ne fitil ne krem hiç biri kar etmiyor. Var mı cözüm bulan? Dogum sonrası bitiyor mu bu illet?
Mlkrfk Busra3509 çok zor geçiyor bende de vardı antibiyotik fitil sirkeli su yaptım birde bol bol su içtim hep 4 litreye kadar. Hala devam ediyor ama şu an beyaz. Erken doğumu tetikliyor enfeksiyon yeşil akıntı çok sıkıntılı bir durum
1bebeklianne Busra3509 kizilcik suyu cok rahatlatiyor canim dene mutlaka iltihabi mantari sokup atiyor
ipekursat Busra3509 sarı akıntım hamileliğimin başından beri var fakat bu sabah uyandığımda iç çamaşırımda yeşil akıntı gördüm ilk kez oluyor endişelendim netten bakınca bebeğin kakasını yaptığı bi sürü kötü şey yazıyor ödüm koptu doktorumu aradım tekrarlarsa gel dedi 32+4teyim yarın da kontrolüm var.Bakalım sebebi ne yıldım artık enfeksiyondan geçmek bilmedi
Busra3509 Mlkrfk hamilelikte mi başladı sizinle hamilelikten sonra kesilir mi acaba Hiç Doktora danstınız mı
Busra3509 1bebeklianne Evet zaten mantar dedi doktor Travazol de verdi ama ne fitil ne krem hiçbir şey ifade etmiyor bıktım bundan iyice ya
1bebeklianne Busra3509 yok canim bildigimiz kizilcik var ya serbeti yapilan gerci biz yazdan halden alip dondurucuya atiyoruz dondurulmus satilir mi bilmiyorum nette vardir belki onu kaynatip mryve suyu seklinde bolca tuketeceksin o bana cok iyi geldi akinti kasinma durdu
Mlkrfk Busra3509 hamilelikte başladı. Ben baştan önemsemedim hamilelikte akıntı olur diye sonra kasık ağrısı ile doktoruma gittim enfeksiyon var kasılmaya neden oluyoe erken doğumu tetikliyor dedi. Magnezyum yazdı fitil yazdı nidicard yazdı erken doğum önleyici. fitil bitti diğerlerini kullanmaya devam ediyorum.
Busra3509 ipekursat Ben de öyle hamile kaldığımdan beri bir türlü kurtulamadım hamilelikte başladı Zaten bu bende Affedersiniz sanki yoğurt parçası gibi böyle ufak ama yeşil renkte🥴😪🤮
1bebeklianne Busra3509 valla canim diger gebeligimde mahvolmustum o cok iyi geldi internette okudum ki akintoya enfeksiyona kizilcik suyu cok faydali ama sekerini cok az katacaksin
ipekursat Busra3509 benimde sıvı bi şekildeydi su gibi yeşil.İnşallah sağlıkla doğum yapar kurtuluruz bu akıntılardan ne kadar antibiyotik kullansamda fayda etmedi🥺
Busra3509 1bebeklianne insalah iyi gelir. Hamilelikten sonra kesiliyor mu acaba bu enfeksiyon akıntı falan
Busra3509 ipekursat İnşallah kurtuluruz benim en çok merak ettiğim şey hamilelikten sonra hemen kesilecek mi
kuselcin Busra3509 bende enfeksiyonun bütün çeşitlerini akıntının bütün çeşitlerini yaşıyorum suda eriyenler mi fitil mi hap mı hepsini denedim ama geçmiyo hap ve fitilden gına geldi artık
Busra3509 kuselcin Ben de öyle Gerçekten o kadar çok sıkıldım ki 10 günde bir fitil kullanıyorum Ama hiçbir işe yaramıyor perişan etti beni İnşallah hamilelikten sonra hemen kesilir korkuyorum kalacak diye
ipekursat Busra3509 hormonlar tavan ve bebekle birlikte enfeksiyona daha çok açığız bence hemen kesilmese bile çok daha azalıcak en azından kullandığımız ilaçlar bi işe yarar diye umut ediyorum😒