058elf Papianneoluyor_1203_ lierac kullanıyorum canım 35. haftamdayım bacağımın üst kısmı çatlamış o kısma sürmemiş de olabilirim emin değilim, göbeğimde şimdilik çatlağım yok ama bacaktan başladığına göre sanırım çatlayacak 🤭
bus91 Papianneoluyor_1203_ hindistan cevizi yağ bio oil lierac ilk aylae kullandım gereksız pahalo ve doktorum önermedı onun yerıne zeytınyağ ve Hindistan cevizi yağ denildi zeytınyağ kıl köklerını besledıgı ıcın onu kullanmıyorum
sennur26 Papianneoluyor_1203_ ben kakao yağı, Hindistan cevizi yağı, kırmızı kantaron yağı ve zeytinyağı kullandım hiç çatlağım yok çok şükür 33+6yız 🥰 Pahalı kremler çok gereksiz bence. Önemli olan çatlamasını istemediğin bölgeyi nemli tutmak
Buketkucuk Papianneoluyor_1203_ liearac bioil gibi bilindik kremler kullanmanızı öneririm ancak onlar işe yarıyormuş. Keşke akıllılık etseydim de bende kullansaydım ama pahalı diye kullanmadım şimdi çok pişmanım çatlak dolu heryerim🙄
Papianneoluyor_1203_ denizanasi1 benim de vücudum baya kuru ve ilk gebeliğim, önerdiğinizi not alıyorum çok teşekkürler.😇
Birgul denizanasi1 Merhaba Annemiz, Forumumuzda, bahsi geçen marka vb. katalog markaları hakkında post açılmasına izin veremiyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu Forumlar💐
silakabadayi Papianneoluyor_1203_ freiöl çatlak önleyici yağını kesinlikle öneririm. 15 kilo aldım ilk gebeliğimde ve tam gününde doğum yaptım hiç bir yerimde tek çatlak olmadı