esleminannesi_ Kızlar etrafımda ki bütün hamileler kızcelerini bekliyor 👩👧👧 Büyük annemde bu sene kız senesi dedi sizde durumlar ne 🙏🏼🥰
bus91 esleminannesi_ tam tersi bende kimi duysam erkek 😂😂 hangısı doğrı acaba ben oğluşumu beklıyorum çevremde 3 kişi hamıle onlarda erkek beklıyor
esleminannesi_ Meless tabiki fark etmez canım sağlıklı olsunlarda ama insanın içinden illaki şu olsun vardır ya 😂
bus91 Meless siz böyle yazınca ama banaa bar dendiğğğğğğ diye bı replik geldi aklıma 😂😂 istemsizce ofıste güldüm herkes bana baktı
esleminannesi_ bus91 valla biz 3 arkadaş hamileyiz ikisininki kız benim daha küçük kuzum be olacak bakalım 😂 bir kızım var 2 yaşında♥️
esleminannesi_ Zeynep_ayaz miiis rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın kızlarımızı yavrularımızı doğru yoldan ayırmasın 😘
Beyzanur_54 esleminannesi_ erkek bence her çevremdekilerin hepsinin bebeği erkek benimde oğluşum olcak 😍
esleminannesi_ Beyzanur_54 insallah benimde bir oğlum olur canım sagliklica duan da bulundur ♥️ Sagliklica kucağına al ♥️
Baloglum20 esleminannesi_ 2020 erkek senesiydi bu sene sağlıklı tatlis kızlarımız olsa ya 😍 Güzel oglusuma güzel bir kız kardeş sağlıkla inşallah 🥰🤲
esleminannesi_ Baloglum20 Ne yoksa o isteniyor demi benimde kızım var insallah söyle gobuslu bi oğlusum olur ya 😍 rabbim şeninde benimde gönlümüzde kini versin ♥️