Ebruseyda Varmı aranızda gün alan? Hazırlıklar bittimi neler yapıyorsunuz bana bı enerji geldi bugün evi temizledim üzerine bide tatlı yaptım ohh miss 😌 çok az kaldı cokk
Oykum_06 Ebruseyda 18+3 daha küçüğüz ilk gebeliğim ilk başlarda mide bulantılarım oldu ama şu an çok iyiyim. Tatil yerindeyim. Yürümek çok iyi geldi. Epidural düşünüyorum ama ağrı eşiğim düşük.
WmonallissA Ebruseyda bende 34+4 teyim bugün, bizimde 20 Nisan inşallah, sağlıkla gelsin bebişler 🙏🏻🤍🧿
Msydn6 Ebruseyda 🤗 Benimde 36+3 bugün kontrolüm vardı haftaya telrar gidicem son kontrol gün alıcam sezeryan hazırlıklarım yapılacak tahmini 10 Nisan gibi inşallah benimde doğum🤲🏼🌸💕
Ebruseyda Vrl ya supurmezsem rahat edemiyorum hergun çekiyorum mutlaka haftada iki günde toz alıyorum 🤭 hastane çantası falan herşey hazır nasıl geçecek günler. Kuaföre falan gitmem lazım ama biraz daha bekliycem😀
Vrl Ebruseyda ben yapamıyorum vallahi çok ağırlaştım sadece yemek ve bulaşık işlerini yapabiliyorum onu yapmak bile beni çok yoruyor
WmonallissA Hdgn21 sata göre 37. Hafta bebeğin gelişimine göre 39. Hafta olacak, 32. Hafta 2585 gr gelmişti, baştan beri gelişimi 2 hafta önde olunca dr 20 nisan gibi alırız dedi😇
Kbryagci38 Ebruseyda bende 34+2 normal doğum olucak bişey olmazsa . Çok heyecanlıyım nasıl yapıcam nasıl olacak diye düşünüp duruyorum
Damlahtp Ebruseyda ben 37 haftalığım bugün kontrolmüz vardı şükür sağlıklıyız💙💙 benim normal olucak doğum o yüzden gün yok ama artık hazırlıklı ol dedi bende eve geldim sizin gibi bir hışım evleri temizleyip yemek yaptım😂 demek son hafta enerjisi dedikleri bu oluyor☺️☺️
pol34 Ebruseyda 34+2den selam 🙋♀️ ben de poğaça yaptım biraz buzluğa attım. Balkonu falan yıkadım evi süpürdüm her an tetikte gibi temizlik yapıyorum 😅 aynıyız valla