Arifcaninannesi Deniz95 96 idi cnm ikinci gebeligim hala kullaniyorum gecen 105 cikmisti dodex kullaniyorum hergun simdi haftada bire gececegim
Ozge1708 Benim 1 ay önce falan kan tahlili yaptrdgmda 168 çıkmıştı değerim. Doktor düşük bulunca iğne verdi bana haftada 1 4 hafta vuruldum. 1 ay sonra ki kan tahlilinde 2000 üstünde çıkmıştı canm değerim.
Busraderecam Benimde 263 çıktı ilk gittiğim doktor düşük dedi iğne verdi bir kere vuruldum şimdi gittiğim doktor gerek yok neden vermiş dedi normal değerin dedi sizce yaptırmalı mıyım
Deniz95 Busraderecam benim 330 iken sağlık ocağı doktorum gebelerde 400 üstü isteriz ipne yazıyorum kadın doğum doktoruna sor yaptır dedi. Doktora sordum yaptır bir şey olmaz dedi ama ben yaptırmadım. İki ay sonra tekrar ölçtürdüm 218 çıktı doktoru da değiştirmiştim doktor şimdi vitamin kullanıyorsun zaten yeter dedi sonra düşerse takviye veririz dedi anlamadım bu durumuda
Busraderecam Deniz95 hepsi farklı bişey söylüyor bende anlamadım iğne duruyor hala doktor zararı yok dedi bı kere daha yaptırmayı düşünüyorum çok önemliymiş B12 bilemedim ya gerek yok dedi 🙄