Kızlar 3gun önce her gün idrar testı yaptım 1.gün yaptığımda hafif silik cızgı 2.gün yaptıgım da daha belli olan silik cızgı vardı 3.gün yaptıgım da ise kopkoyu oldu cizgi 3.gün ile bırlıkte kan testı vermeye gıttım hcg degerım 160 çıktı doktor çok dusuk dedi dış gebelik veya boş gebelik ve yahut gebeliğin başında olabılırsın dedı tabı bıraz endişelenmeye başladım. Doktor en som adetımi sordu bende 19şubat dedım yanı bebegın 1bucuk aylık hcg 400,500olmalıydı dedı önümüzdeki hafta tekrar gel kan ver hcgne bakalım dedi
ama kafama takılan şuydu benım adetim 19şubatta başladı 26 şubatta bitti insan adetken hamile kalamaz ama doktor 19şubattan saymaya başladı hcgyi herneyse 19şubatta adet oldum 26 şubatta bitti herkes biliyordur bunu bence adet bittikden 14veya 15 gün sonra yumurtlama günleri başlıyor benım yumurtlama günümde martın 13ve 16gunlerı arasındaydı yanı ben 14martta veya 15,16martta yumurtlama döllenme oldu o günlerden bugüne sayıyorum 15gün çıkıyor daha bebek 15gunlık olmuyor mu hcgye göre