amineaylin-57 İlk doğumum olcak ve iki doğum şeklindende korkuyorum sezeryan sonrası olan dikiş ve ağrıdan normal doğumda yapamamaktan çünkü kan tutma gibi bir problemim var ve bu yüzden bu korkulardan olup güzel doğum geçirenler yazabilir mi ?
Cidemkisa amineaylin-57 sezeryana bilmem ama normal doğumda sen kan falan gormuosun ki yada hissetmiosun öle emin ol beni de kan tutardı ama gayet güzel bı normal doğumum oldu ins senin icinde hayırlısı olur
Olivia amineaylin-57 normal doğumda kan tutma gibi bişey duymadım çünkü doğumdan sonra adet oluyormussunuz gibi kanama oluyor ve normal doğumda çatı iyise yapamama gibi bir durumunuz yok zaten adet sancısinin biraz fazlasını çekip sonrada doğum oluyor . Ben doğumdan sonra direk ayağa kalkmıştım ama sezeryan biraz zorlar Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almaya nasip etsin
kucuktosbik27 amineaylin-57 normal doğumda kan görmüyorsunuz ki . Sezeryandada bebeği silip verirler kucağınıza gene kan görmezsiniz. Bence kendinizi korkutmayın vücudunuz normal doğumu yapabilecek şekilde yaratıldı enfeller bizim kafamızda korkular engel oluyor ama aslında çokta korkutucu birşey değil bebeğine kavuşuyorsun ☺️