MummyTugba Merhaba🌸 40+0 olduk ve yarın suni sancı ile doğumu baslatacak doktorum, eğer sizin açılmayı ve doğumu hızlandırabilecek, işe yarayan uyguladığınız doğal yöntemleriniz varsa bilmek isterim. 🙏
Cilemsimsek Mores simdi ayıptır sorması ben 31. haftalık hiç düzenimizi bozmadım haftada 3 gün ilişki yaşanıyor ben 38. haftaya girince olsun istiyorum ilişkiye ara verip 38de yeniden mi başlasak
leylosule MummyTugba hiç açılmanız var mı? Benim de cuma günü suniyle başlatılacak burda söylenen bütün yöntemleri deniyorum ama bana mısın demedi 😄
MummyTugba leylosule 2 hafta önce çatı muayenesinde yumusama vardı acılmam yoktu 😣 hiç sancım yok, yarın ne olur bilmiyorum sezaryene de alabilir, belirsizlik korkutuyor biraz 😞
leylosule MummyTugba evet belirsizlik yorucu gerçekten. İnşallah ikimizin de kolay ve hızlı bir doğumu olur ❣️🥲
Diilruba Korunmasız cinsel ilişki Çook çok yürüyün mümkünse 5 6 kat merdiven inip çıkın sonrasında sıcak bir duş hurma ahududu çayı ve inşallah sancınız başlar 😊
Kayasbht MummyTugba biraz daha bekleseydi doktorunuz eğer bebekte bir sorun yoksa inşallah suni sancısız açılmanız olur . Biraz geç oldu ama Meryem ana otuna aktardan alın Meryem süresi inşikak süresi ayetel kurası Yasin fetih 3 ihlas bir Fatiha vs okuyun sonra sıcak suya koyun 2 saat içinde ot açılırsa ılıyınca suyunu icin rahim açılmasına faydası varmış Allahın izni ile burada da deneyimleyen anneler söylemişti
MummyTugba Kayasbht aslında ben de bekleme taraftarıyım ama bebegimin kilosu 4 olmuş bi hafta daha beklesem iyce irileşecek o zaman da doğuramam 😞 meryem ana otunu aldım, sancım olması lazım mı acaba yapmak için ? Annem sabah ezanında suya koyalım dedi inşallah yardımı olur inanıyorum ben 🙏
3441K Diilruba benim ilk aydan itibaren bulantim hic geçmedi :( gecen haftalar azaldi bu hafta tekrar başladı ve bulanti hapida kullaniyorum hâlâ çok zor :(
Diilruba 3441KAllah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeklerimize ama bulantı çook zor benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç bulantı yaşamamıştım bunda 4 ay yaşadım baya zordu sizin doğum yakın mı
Kayasbht MummyTugba canım yarın Doğumun güzel geçer inşallah rabbim yardımcın olsun iyi ebelerle karşılaştırsın kolaylık versin . Doğumdan sonra tecrübelerini paylaşırsın inşallah ot fayda edecek mi felan meraktayım haber bekliyorum senden 🌹