Gnys Kızlar 30. Haftayadayım sabahları ellerim çok şişiyor parmaklarımı açamıyorum çok acıyor. Bunun için napmam lazım dayanamıyorum artık gün içimde de çok olmay başladı. Yemek tencerelerini falan tutamıyorum artık çok hissizleşmeye başladı :(
deletedmom30 Gnys ay kıyamam canım ya inşallah bilenler cevaplar bende Yok daha çok şükür inşallah seninki de geçer
Gulkar Gnys mümkün olduğunca hep sol tarafa yatmaya çalışın birde su ve yürüyüş çok önemli tuzuda azaltın
Zeynepsa Gnys Benimde ayaklarim bacaklarim davul gibi oluyor.Sabret canim egzersiz yapmaya calis ellerine ac kapa falan
Nazlikiz_ Gnys bende yaşadım aynı sorunu ellerim uyuşmuş oluyordu sabah ve bileklerim hep ağrıyodu hiçbişey tutamıyodum doktorum magnezyum kalsiyum ilacı verdi hatta kramplarım arttığı dönemdede ikiye çıkardı günlük dozunu çok faydasını gördüm
Elmass Bol su dedi doktor başka çaresi yok. Vücut su tutuyormus bir de tuz varsa azaltın. Sabah ayaklarimin üstüne basınca aciyor akşam olurken sisiyor. Akşam ayaklarimin altına yastık koyuyorum. Hiç su içen biri değilim ama yanıma surahiyi koyup istemeye istemeye içiyorum.
SyhnHtp Ben bol su içiyorum ama gün içinde ayaklarımı uzatıp oturmazsam şişiyor yine de . İş yerinde de arada yürüyen arada oturan biriyim. Ayak uzatmak çok faydalı cidden ogünüm çok rahat geçiyor bu sayede. Benim el şişmesi ve uyuşukluk ilk uyandığım bir saat içinde kayboluyor. Bu normal mi bilemiyorum ama gün içinde el ve yüz şişmesine dikkat edin diye okumuştum.