perilice123 Mervenurns saglık ocağını bilmiyorum ama benim doktorum beşinci haftada istemişti tahlilleri.
Mervenurns Kızlar merhabalar dün covidtesti vermiştim ve bu sabah pozitif olduğumu öğrendim :( 7 haftaya girdik bu hafta ilac kullanmakta yasak tabi parol dışında bir sorun olmaz değil mi cok korkuyorum burnum tıkalı ve hafif öksürüyorum
gozde3592 Mervenurns çok geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun umarım biran önce sağlığınıza kavuşursunuz🤲🏻❤️
ezojuk Kızlar selam hapşırırken kasıklarınızda ağrı oluyormu kasıgıma agrı giriyor hapsırdıgımda hemen geciyor kasıldıgı icin
Edapesmen Merhaba bugün 6+5 de kalp atışımıda duydum çok güzel bir heyecan rabbim isteyen herkese nasip etsin vajinal ultrason sağlıklı değil arkadaşlar karından görene duyana kadar bekleyin bence 🥰
Thecellist Ben bugün 6+1 im ilk ultasonumuza girdik. Haftasıyla uyumlu dedi doktor. Embriyoyu henüz görmedik haftaya gelirsin onu da görürüz dedi. Böyle olan var mı aranızda?
gozde3592 Kızlarr çok şükür bugün gittik ilk muayenemizdi ve kalp atışımızı duyduk herşey yolunda rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲🏻❤️🥰
ezojuk Bugün 8 haftadir en kötü günüm karnım veya kasıgım agriyor midem agzımda bitkinim hamilelik sendromlarıdır inş
Insanne ezojuk benimde bugün berbattı midem bulandı karnım agridı bi ara ishal gibiydim insallh kötu bisey cikmaz sabah randevum var insallh ikimiz icinde iyi olur hersey bebeklerimiz sagliklidir benimki 5+4daha
ezojuk Insanne virüs kapmaktan falanda korkuyorum ben. Karnımda agri oldu dünde acaba regl zamanı oldugu icinmi öyle oldu cözemedim ins kötü birsey cıkmaz benim saha randevuma var 26 sında
962301 Merhaba Arkadaşlar,benim adetime daha 4 gün var biraz önce leklenmem olduğunu gördüm, acaba yerleşme olabilir mi,böyle birşey yaşayan varmi aranizde,şimdiden teşekkürler.
EylulHifaa Kızlar merhaba bugün 7+2 haftalık oldu bebeğim ama 2 haftadır bulanan midem bugün bulanmıyor sadece sabah kalktığımda biraz tuhaftı oda geçti böyle durum yaşayanlar varmı
tipikbiryayburcu EylulHifaa Canım bende bugün 7+3 oldum. Sabahları ara ara oluyor bulantım bazen hiç olmuyor ama sorun edilecek bir şey değildir diye düşünüyorum 🙄
Uscan EylulHifaa 2 haftadır perişan durumdayım mide bulantısı ağızda kötü tat koku hassasiyeti hepsi var keske benimde birden geçse 😂😂😂 7haftalığım bende