Edali87 Benim değerler cikti bugun ve bu yeni anniş üzüldü uzulmemem lazim ama üzüldüm 😔troid yüksek dedi
Didemmmmm Edali87 hiç üzülme ilaç verdiyse o dengeliyor. Gebelikte olan bir durum bu. Bende normalde dengesizdir yükselebilir O zaman ilaç alırsın demişti. Üzülme sakın minnoş ta üzülür 🙏
EylulHifaa Edali87 üzülme canım ya benimde idrarım da protein yüksek çıktı nedir bilmiyorum ama doktora perşembe gidicem inşallah korkulcak bişey değildir ilaçlarla düzelir senin sorunun da canım üzülme
tipikbiryayburcu @Didemmmmm @EylulHifaa @beyzaalp kızlaaarr doktordan geldiiim keseyide gördük kalp atışını da duyduk çok değişikti ya of 🥺🥰 2 hafta sonra tekrar çağırdıı inşallh sağlıkla büyür 🥰
Didemmmmm tipikbiryayburcu yaaaa maşallah 🙏🙏🧿🧿 darısı bana olsun inşallah unutamayacağın güzel ses olsa gerek💜
EylulHifaa tipikbiryayburcu yaa yerim ben onu maşallah kuzum çok şükür duydun bak endişleniyordun annesi büyümüş bile miniğin🥰
Trabzon6161 tipikbiryayburcu ayyyyyy ne kadar mutlu oldum bende yarin gidecem cok heyecanliyim ilk kez gidecem 5+3 benim
tipikbiryayburcu Sterre Evet çok teşekkür ederim doktor erken belki duyulmaz dedi ama zayıf olduğu için duyuldu 🥰
tipikbiryayburcu EylulHifaa Eveet ya çok dua ettim valla hepimiz içinn çok şükür inşallah sağlıkla büyür hepimizinkii 🥰
tipikbiryayburcu Trabzon6161 Çook teşekkür ederiim Allah razı olsun bende çok heycanlıydım ya sizinde inşallah sağlıkla büyür🥰
Ysmn234 tipikbiryayburcu çok güzel birr duyguu. Biz de 2 hafta önce duyduk. Perşembe yine gideceğiizzz 😍
Didemmmmm Trabzon6161 maşallah bende 5+4üm bugün perşembe günü gideceğim inşallah güzel haberler alırız 🙏
Mervenurns Trabzon6161 bende perşembe günü gideceğim :) ultrason ile gördük ama kendi doktoruma gideceği benimde 5+5 bugün mide bulantım var ve düne kadar kalçalarım inanılmaz bir şekilde ağrıyordu ama bugün hiç agrı yok