Sibel93 Edali87 örneğin kan testi veriyorsun açken glukoz farklı çıkıyor tokken farklı çıkıyor doktorum aç olanı biz baz alırız dedi. Genede dger arkdaslar da Bi yorum yapsın bakalım. Yanlışım olsun istemem.
Edali87 Ggbl benimde şimdiden biraz huzursuz bazen eksiyordu bazen bulanıyor muz iyi geliyor uyanınca hemen bi parça at ama kabızlık varsa cok muz onermem. Sut de iyi geliyormuş oyle diyorlar.cig badem de mide asitini emermis
Sibel93 Edali87 rca ederm. Aynen aç git risk alma bnde öyle yaptım çnkü gebe kalmadan önce de hep kan tahlillerinde aç olup olmadıgımı sorarlardı açsam yaparlardı o mantıkla aç gitmiştim 😊 inşallah Bi sıkntı çıkmadan sonuç alırsın canm.
tipikbiryayburcu Sel-kcr11 sizinde bir an önce geçer inşallah rahat bir hamilelik yaşarsınızz. Her şeyden sonra bebişe kavuşmak bile yetecek aslında 🥰
tipikbiryayburcu Alyn Maşallah 🥰 Sağlıklı olsun da geç görsem de sorun değil yeter ki bi sorun olmasın ilk gebeliğim olduğu içinde ne ile karşılaşıcam hiç bilemiyorum 🙄😬
Alyn tipikbiryayburcu amin inşallah hepimizinki sağlıklı olur tek temennim benimde ilk gebeliğim bende cok korkuyordum inşallah sende duyarsın iyi olduğunu öğrenirsin:)
Edali87 Benim gibi şaşkın olan var mı sanki normal.rwki halim gibi bir yandan da inanamıyorum.nasil olacak napicam diyorum bazen dogumu düşünüp panikliyorum🤣
Edali87 Sibel93 saol canim inşallah güzel çıkar değerler muayene oldum keseyi gördük ama olsun her şey iyi olsun insallah
tipikbiryayburcu hazaltolga1 Ahahahaha oof bende de hiçbir şey yok belirti olanları okuyuca Allah Allah ben hamile değil miyim acaba diyorum ama inşallah böyle rahat bir şekilde devam eder 😍🤲🏻
Hiraumut tipikbiryayburcu öyle deme valla bende de yoktu bisey acaba hamile değil miyim dedim sonra çok kötü oldum. Şimdi daha iyiyim çok şükür bulantı ilacı alıyorum. INŞAALLAH sen hiç rahatsiz olmazsın.
hazaltolga1 tipikbiryayburcu ay inşallah ya bakalım daha erken olduğu için mi böyle yoksa böyle mi devam edecek 🙈
tipikbiryayburcu hazaltolga1 Valla bende zor dayanıyorum ve kalp atışı için sabırsızlanıyorum. O yüzden hiç kimseye de söylemedik inşallah sağlıkla kalp atışını duyunca haber vereceğiz herkese 🥰🙏🏻
hazaltolga1 tipikbiryayburcu biz keseyi görünce ailelere söyledik sadece ama duyurmak için kalp atışını bekliyoruz bakalım hayırlısıyla 😍🙏🏻 ne zamandır istiyordunuz bebek ilk gebeliğiniz sanırım
tipikbiryayburcu Minnakbiranne1 Örneğin bugün tam adetinden sonra 4 hafta geçti yarın +1 oluyor yani 4+1
Esmakrl37 tipikbiryayburcu ama henüz duyamadık keseyı gördük çok şükür vajınal muayene yapmadılar ultrason ıle kese göründü sakın korkmayın 2 hafta sonra kalp atışını duyacagız allahın ıznıyle 🤗😇