Umudunuyitirme Busra_korkmazz adetime gore 7+5 ama bir hafta geç döllenme olmuş Bugün 6+5 vajinadan baktı ordan duyduk
Senayyaprak33 Sterre bence biraz daha bekle kabul etme çünkü Allah’ım korusun ama düşüğe neden olabilir
zehhraa merhaba hanımlar. Uygulamaya göre suan 6 haftalık gebeyim doktor 1 aylık dedi. Kese var ama henüz bebek yok dedi. 14 nisanda kalp atışı için gel dedi. Bu durumu yaşayan var mi
Nazlicagin beyzaalp bn başladım canm 5 mg folik asit doktor 3 aylık yazdı sadece onu kullanıyorum bn ingilteredeyim burda sistem farklı biraz
beyzaalp Nazlicagin benimki de Nazlicagin Benimki de 5 mg canım 🥰 Hayırlısı ile sağlıklı bebişlerimiz olsun 😇
Senayyaprak33 Bu arada bende 4 haftalık keseyi gördüm 6. Haftada gidişimde kalp atışını duydum. Su an bebeğim 8+1 haftalık olduk 😍🤰
Ecem_77 tipikbiryayburcu merhaba bende 5 haftalıkken gördüm kesemi şuan 7 haftalığız pazartesi randevum kalp atışımıza bakıcaz ❤️
Bebeksum tipikbiryayburcu 4 hafta bile olmamaıştı öğrendiğimde ben . 5.haftada keseyi gördük 6da kalp atışını şu an 9+3 üm 🥰
Esmakrl37 tipikbiryayburcu benimde 5 hafta 4 günlük yarın doktora gideceğiz bakalım belki kalp atışını duyma ihtimalımız olur umarım da öyle olur 😌😌
Minnakbiranne1 Esmakrl37 gününü nasıl hesaplıyoruz yani hafta tamamda gününü nasıl hesaplayacağımı bilemedim
Esmakrl37 Bebeksum herkes 6 veya 7 haftada duyuyor ama henüz doktora gidemediğim için bir heyecanla yarını beklıyoruz vajınal kontrol olacak ama belki duyarız da içimiz rahat eder 😁🥰
Sterre zehhraa Acıyacağını sanmıyorum ben de. Ama yine de o his rahatsız etti. Bir de bir zararı var mıdır hamileyken onu merak ediyorum
perilice123 Sterre zarari olsa bakmazlar zaten. Sadece hamileligin ilk donemlerinde kese ve bebek kucuk oldugu icin vajinal bakildiginda daha rahat gorulebiliyor hepsi bu. Zaten karindan gozuktukten sonra karindan bakiyorlar.
tipikbiryayburcu Minnakbiranne1 Örneğin bugün tam adetinden sonra 4 hafta geçti yarın +1 oluyor yani 4+1
Tubiikkoo Sterre benim doktorumda daha 2 gün önce gittiğimde 6+2 de baktı çok şükür bi sıkıntı olmadı. Bide tüp bebek benimki sıkıntı yaratacak olsa bakmazdı diye düşünüyorum 🤷♀️
Sterre Tubiikkoo Evet kesinlikle öyle. Düşük gibi bir şey olsa bunu yapmazlardı. Ben şunu merak ediyorum. Hamileyken vajinal yapınca ağrısı oldu mu acaba sizde? Tek korkum kasık ağrısı yaşamak