Aysell88 6+3 olduk çok şükür kalp atışınıda duyduk 🥰 2 oğlan annesiyim rabbim tamamına erdirsin inşallah cümlemizi 🤲
hazaltolga1 tipikbiryayburcu evet beni de 🤭 burda yorumları da okudum iştah artışı mide bulantısı ağrı yaşayan çok var bende hiçbir şey yok 🤷🏼♀️
tipikbiryayburcu Yazgan Olabilir canım gebelik belirtileri adete 5-6 gün kala erken gebelik testi yap inşallah pozitif çıkar 🥰🤲🏻
Yazgan tipikbiryayburcu suan zaten 5 6 gun var elimde ovalasyon testi var onunla ypsam vrsa cikarmi sizce
Alismomi Ben de artık aranıza katıldım daha bugün öğrendim mercimeğimi 🥰 3 yıldır bekliyorduk insallah sağlıkla ilerler 🙏🏻 4+4 takvime göre
tipikbiryayburcu Biranneadayiiii İnşallah canım hepimiz kolay sağlıklı atlatırıızz. Bulantı olayı ben çok korkutuyor 🥺
Biranneadayiiii tipikbiryayburcu gerçekten bulantı zor ya. Sebebimiz güzel çok şükür onu düşünüp avutucaz artık kendimizi 🤗
tipikbiryayburcu Yazgan Bende adete 3 gün kala yapmıştım ovülasyonda şüphelenmiştim kopkoyu çıkmıştı 2 çizgide deneyin bence
Minikmucizemizz buseakagndz ayniyiz neredeyse bende bugun gittim kese görunmez daha dedi 10 gün sonra gel dedi yine beta takibi yapacam o güne kadar sana biseu dedimi
Srknglcn_1 momburcin Biz 6+0 olduk acaba kalp atışı duyulur mu yarın doktora qidicem de inslh duyarız yaa 🙂🙂🥰🥰
SemaAtalau Bende yeni gebeyim çok bulantım var çok kusuyorum ne yesem önce midem yanıyor sonra ağrımaya başlıyor sonra da kusuyorum doktorum prilam yazdı o bile fayda etmedi ne yapabilirim başka
Esolinn SemaAtalau Sabahları biraz erken kalkın ve çubuk kraker falan atıştırın. Gece mide iyice boşaldığı için sabaha artıyor bulantı. Bi de bana naneli şeker biraz iyi geliyor yatıştırıyor
GulcanDongel Srknglcn_1 ben 6+2yken kalp atışı oluştuğunu gördüm 6+5te duyduk kalp atışını 😍 herkes aynı olmayabilir duymazsan sakın üzülme korkma
momburcin Srknglcn_1 yeni görüyorum yorumunuzu kusura bakmayın.😊Biz gittiğimizde 6+4 veya 5ti sanırım.Ne yaptınız duyabildiniz mi acaba kalp sesini?😊❣️